Велинград - online - Нова изложба на Атанас Фурнаджиев 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нова изложба на Атанас Фурнаджиев
Публикувано 2014-11-04 10:03:31 от Темпо

На 30 октомври в една от залите на ОНЧ “Св.св. Кирил и Методий-1905” в кв. Чепино официално бе открита изложба на художника Атанас Фурнаджиев. Той е добре известен на велинградската общественост като дългогодишен учител, педагог, училищен директор, читалищен деец и общественик. Неговата изложба е началото от поредица културни събития и изяви, които ще предшестват честването през 2015 г. на юбилейните 110 години от основаването на читалището.

Изложбата бе открита от отец Ангел от църквата “Св. Вмчк Георги”, който отправи благопожелания към твореца и благослови дейността на цялото читалище. Кметът Иван Лебанов също поздрави художника и му предаде благодарствен адрес от името на общината, а Мария Чорбаджиева като председател на ОНЧ “Св.св. Кирил и Методий-1905” връчи на Атанас Фурнаджиев грамота за издигане авторитета на читалищната институция. Свой музикален поздрав поднесе и групата за стари градски песни “Вела” към читалище “Васил Левски-1904” от кв. Каменица.
Много приятели и познати на художника, както и гости на културното събитие разгледаха представената изложба, която е плод не само на таланта и дарбата на художника, но и на дългогодишна творческа дейност. В изложбената зала бяха подредени над 50 творби, включващи икони, природни картини, портрети, градски и селски пейзажи. Ценителите и любителите на изобразителното изкуство могат да видят изложбата всеки работен ден на читалището до средата на ноември.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води