Велинград - online - Руско списание ще рекламира Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Руско списание ще рекламира Велинград
Публикувано 2014-11-04 10:42:28 от Темпо

Велинград бе представен като туристическа дестинация в руския град Смоленск. Тридневната визита на кмета Иван Лебанов бе по повод Осмата среща на побратимените градове от България и Русия, на която бяха представени резултатите от побратимяването. В срещата участие взе и главният счетоводител на община Велинград Филип Ангелов. В Смоленск кметът Иван Лебанов е представил Велинград като спа и уелнес дестинация. Конкретният резултат от участието в срещата е, че природните забележителности, хотели и частни имоти в града ще бъдат безплатно рекламирани в руското списание “Наший дом”.

Делегатите от България са посетили Българската търговска промишлена палата в Москва, където са представени бизнес предложения от цялата страна. Представителите на община Велинград са се срещнали с посланика на Република България в Руската федерация Бойко Коцев и с директора на търговската палата Илиян Цонев.
В Осмата среща на побратимените градове са взели участие 7 общини. Според руската администрация Велинград има изключителни възможности да се превърне в основен туристически център, а богатите му ресурси ще бъдат успешно презентирани в Русия и в частност в Смоленск - град с население около 330 000 жители, разположен на около 60 км от границата с Беларус.
След визитата си кметът заяви, че предстои да проведе среща със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград, за да ги запознае с възможностите за реклама в Русия и безплатното ползване на Българската търговска промишлена палата в Москва.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай