Велинград - online - Двама плувци на “Чепинец” със злато от “Замората” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Двама плувци на “Чепинец” със злато от “Замората”
Публикувано 2014-11-13 19:54:01 от Темпо

На 8 и 9 ноември в столичния комплекс “Спартак” се проведе XVI международен турнир по плуване “Замората”, който се организира от Плувен клуб “Левски” и Българската федерация по плувни спортове в памет на легендарния треньор по плуване Стефан Попов-Замората. Събитието е част от програмата “100 години “Левски”. Участие взеха 463 състезатели от 35 плувни клуба от Сърбия, Македония и България.

Отлично се представиха състезателите на ПК “Чепинец”, съобщиха треньорите Любов и Христо Доксинови. Техните възпитаници спечелиха 2 златни,1 сребърен и 1 бронзов медал в различните възрастови групи, въпреки че поради натоварения им спортен календар те участваха само в първия състезателен ден. Всички представители на ПК “Чепинец” завършиха с най-добри лични постижения, плувайки с много хъс и желание за победа, макар че са още в началото на сезона.
Сред най-силните в турнира “Замората” са постиженията на Георги Целев, който спечели златния медал на 100 м бруст за родените през 2003/04 г. и бронзов на 100 м гръб, а на 50 м св.стил е пети. Никола Кривулев стана шампион на 100 м гръб за родените 2001/02 г. Емилиан Десподски е шести на 100 м бруст, с личен най-добър резултат в същата възраст. Прекараното вирусно заболяване не позволи на Василена Белева да защити шампионската си титла на 100 м гръб при родените 2000/01 г. и тя се задоволи със среброто. В същата възрастова група Христине Стоилова е четвърта на 50 м бътерфлай, но времето й е първо за възрастта. При родените 2004/05 г. Доротеа Николова е девета на 100 м гръб, а нейната сестра София Николова е тринадесета в същата дисциплина при момичетата 2002/03 г.Добри спортни резултати постигнаха и Лени Бояджиева, Заварин Балтаджиев и Радослав Кривулев. В края на месеца плувците на клуба ще участват в първия международен турнир “Пловдив”, където отново се очакват призови класирания.
В старовете на “Замората“ ПК “Белмекен” се представи с 5 състезатели. Радина Попова спечели бронзов медал на 50 м св. стил, Стоян Допчев, Ангел Йовчев, Елена Папазова и Ясен Кичуков се класираха в осмицата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай