Велинград - online - Ако искаш да си европейски учител 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ако искаш да си европейски учител
Публикувано 2014-11-13 20:03:58 от Темпо

В навечерието на един от от най-значимите български празници - 1 ноември в СОУ “Св. св. Кирил и Методий” - Велинград 19 учители взеха участие в обучителен семинар по дейност eTwinning. Той бе орагнизиран от ръководството на училището чрез центъра за развитие на човешките ресурси по Европейската програма Еразъм+.

Професионализмът на посланниците Росица Димова и Горица Лазарова даде възможност за запознаване с модерното училищно партньорство. Дейност Twinning е стартирала като част от секторна програма Коменски и съответно от комисия за образование и обучение - програмата “Учене през целия живот‘‘. eTwinning представлява виртуална платоформа за проект между учители от различни европейски страни. Платформата се развива като най-широката социална мрежа за учители. Изключително ценно в духа на времето, обучението по тази програма е надеждна база данни за съвременни педагогически методики и практики, както и за създаване на устойчиви европейски партньорства.
Всички учители, участвали в семинара, имаха възможност за регистрация в портала еTwinning, което е предпоставка за използване на неговите педагогически и комуникационни ресурси. Изводът в практическата насоченост на обучението е, че то е платформа, създаваща богата база данни с идеи и готови проектни модели. Професионалното предизвикателство, което ни бе поднесено в невероятен емоционален комфорт чрез еTwinning, е път за кариерно и личностно развитие.
Признанието за извършената работа завърши с получаването на сертификат от Лора Махлелиева-Кларксън, изпълнителен директор на Центъра за развитие на човешки ресурси. Ако искаш да си европейски учител, ако искаш да преподаваш учителски материал по модерен и интересен начин, еTwinning е доказаният път, за да сбъднеш очакванията си.
СОУ “Св. св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води