Велинград - online - Общини и институции рапортуваха, че са готови за зимата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общини и институции рапортуваха, че са готови за зимата
Публикувано 2014-11-13 21:00:05 от Темпо

На 5 ноември представители на общините и ръководители на държавни институции представиха кратки доклади пред областния управител на Пазарджишка област за предприетите превантивни мерки за зимния сезон. На срещата Община Велинград бе представена от зам.-кмета Исмет Бабучи.

Извършени са проверки на техниката, предвидена за зимно поддържане на републиканската пътна мрежа. Проверени са шестте районните пътни служби, включително тази във Велинград. Създадена е организация между РДПБЗН, РЗИ и ЦСМП Пазарджик за обслужване на болните на хемодиализа, родилки, тежкоболни и готовност за временно настаняване в болнични заведения в случай на бедствена ситуация. Здравните заведения поддържат резерв от лекарствени средства и консумативи за период не по-малък от 15 дни и имат готовност за преструктуриране на легловата си база.
Областно пътно управление има изготвен план за зимно поддържане на републиканската пътна мрежа и на автомагистрала “Тракия” в района на област Пазарджик. Предвидени са 22 машини - снегорини, комбинирани машини, пясъкоразпръсквачи, товарачни машини и автомобил за патрулиране. За целия зимен период са планувани 2820 тона техническа сол и 12 тона калциев хлорид. Уточнени са критичните участъци от републиканските пътища в областта при зимно поддържане. За всеки от участъците са предвидени дежурни машини. От 1 ноември 2014 г. в ОПУ е организирано денонощно дежурство за събиране и предаване на информация за състоянието на пътищата. В общините Белово, Лесичово, Пазарджик, Панагюрище и Стрелча има сключени договори с фирма изпълнител за зимното поддържане на общинската пътна мрежа. Общините Брацигово, Велинград, Батак и Септември са в процедура по избор на изпълнител. В общините Пещера и Ракитово, зимното поддържане и снегопочистване се извършва от общински предприятия по чистотата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води