Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.11.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.11.14
Публикувано 2014-11-13 21:21:14 от Темпо

СТИПЕНДИИ 1080 лева е размерът на допълнителната субсидия за стипендии по Програмата за деца с изявени дарби от общинските училища, която ще получи Община Велинград за 2014 г. Сумата бе отпусната с постановление на Министерския съвет от 30 октомври.


ЖАЛБА Административният съд в Пазарджик остави без разглеждане жалбата на ЕТ “Дани - Илия Пашов” срещу решението, с което Общински съвет - Велинград отказа да издаде на фирмата разрешително за водовземане на минерална вода от Сондаж 4 “Власа”. Съдът посочва, че компетентен орган, който може да издаде или откаже такова разрешително, е кметът на общината след решение на Общинския съвет. Но решението на съветниците е само междинен акт, който не подлежи на обжалване в съда. Фирмата има право да оспори определението на Пазарджишкия административен съд пред ВАС.

СЪТРУДНИЧЕСТВО В Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” гостуваха преподаватели и ученици от Шумарската школа от сръбския град Кралево. Срещите са плод на дългогодишно професионално сътрудничество между двете учебни заведения.

НАГРАДА Детският танцов състав “Силивряк” към НЧ “будилник” в Ракитово спечели втора награда в категорията “Сценично поведение” от Първия национален фолклорен фестивал “Нашенско хоро”. Фестивалът се проведе на 1 ноември в спортната зала “Арена” в Самоков. Възпитаниците на ръководителя на “Силивряк” Светлана Стоева заслужиха и грамота за отлично представяне.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България