Велинград - online - Спортисти ветерани на Празника на дълголетието в София 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спортисти ветерани на Празника на дълголетието в София
Публикувано 2014-11-18 08:54:31 от Темпо

След като през месец май бяха домакини на Зоналния преглед на спортните клубове за здраве и дълголетие от Южна България, велинградският клуб “Здраве и дълголетие” с председател Любка Зинкова и методист Иванка Даскалова взе участие в Държавното първенство по лека атлетика и играта “петанка”, което се проведе в Китен. От първенството СК “Здраве и дълголетие” донесе 4 медала в отделните дисциплини: петанка- трето място и медал за Иванка Даскалова и за Незабравка Янакова - два златни и един сребърен медал от състезанията бягане във вода, скок от място и бягане по пясък. С пето място и грамота за бягане по пясък бе наградена Иванка Поптомова. А по традиция нашите спортисти ветерани достойно представиха Велинград в културно-масовите мероприятия в Китен.

Въпреки че нашият СК “Здраве и Дълголетие” не успя да вземе участие в Държавното първенство по спортна гимнастика в Горна Оряховица, спортистките ни получиха официална покана от Българската асоциация “Спорт за всички” (БАСВ) за участие на 5 ноември в традиционния вече Десети празник на здравето и дълголетието, проведен в зала “Люмиер” в София. Поканата бе своеобразна награда и признание от асоциацията за отличното домакинство и прекрасната композиция “Красива и зелена България”.
За активното участие на нашите спортисти ветерани и за достойното им представяне в мероприятията на БАСВ те бяха наградени с плакет, медал и комплект топки за играта “петанка”. За специалното и добро отношение, за отзивчивостта към работата на СК “Здраве и дълголетие” БАСВ награди кмета Иван Лебанов с плакет. С композицията на нашия клуб под наслов “Красива и зелена България” в зала “Люмиер” в София завърши Празникът на здравето и дълголетието.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола