Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.11.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.11.14
Публикувано 2014-11-18 09:29:19 от Темпо

ИМУНИТЕТ Един от новоизбраните народни представители от Пазарджишка област вече е без депутатски имунитет. По искане на главният прокурор Сотир Цацаров бе свален имунитетът на Димитър Димитров, депутат от коалация “БСП - лява България”, който влезе в парламента с преференциален вот. Депутатът сам е подал молба за сваляне на имунитета, който е поискан от прокуратурата по обвинение за противозаконно повреждане на ипотекирано имущество.

БРЮКСЕЛ Група от Женското дружество на ДПС в Сърница в началото на ноември посети Брюксел, където се запозна с работата на европейските институции. Визитата бе по покана на евродепутатите от ДПС Искра Михайлова и Филиз Хюсменова.

БАЛ Дамите от Лайънс клуб - Велинград откриват сезона на благотворителни събития в навечерието на Коледа. На 22 ноември те организират благотворителен бал в хотел “Олимп”, а в програмата ще участва трио “Сопрано”.

ХОРО Първият по рода си национален семинар по български народни хора ще се проведе във Велинград на 28 и 29 ноември. Организатор е местното сдружение “Пролетно хоро” с председател Иван Пещерски. Лектор по темата “Хора от Пирински край” ще бъде доц. Георги Гагов от Югозападния университет “Неофит Рилски”. Семинарът ще се състои в читалище “Св.св. Кирил и Методий” с участници от цялата страна и е още една форма за популяризиране на българския фолклор.

ПРИЛЕПИ От 1 декември пещера “Лепеница” ще бъде затворена за посещения на туристи. Затварянето е съобразено с биологичния часовник на обитателите на пещерата - прилепите и с идеята “Лепеница” да бъде максимално съхранена в нейния автентичен вид. Любителите на пещерите ще имат възможност отново да влизат в “Лепеница” от 1 април догодина.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води