Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.11.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.11.14
Публикувано 2014-11-25 10:00:28 от Темпо

АСФАЛИРАНЕ В оставащите дни до края на годината общината ще разчита на подходящо време и ще асфалтира с рекордни темпове улици във Велинград. След голямото забавяне заради съдебно оспорване на обществената поръчка, вече има зелена светлина за усвояването на отпуснатите от държавата 1 милион лева за ремонт на улици в общинския център. Изпълнител на поръчката е асеновградската фирма “Запрянови 03”. На снимката: един от първите участъци с нов асфалт води към Професионалната гимназия по горско стопаство “Христо Ботев”.


ЖП ЛИНИЯ Със средства за неотложни разходи за преодоляване на последици от природни бедствия ще бъдат почистени и обезопасени участъци от жп линията Септември - Добринище. Министерството на транспорта ще осигури пари за почистване на падналата скална маса включително в участъка Велинград - Цветино.

ОУП В Държавен вестник вече е обнародвано решението, с което Общинският съвет одобри новия Общ устройствен план (ОУП) на община Велинград. Решението бе публикувано на 14 ноември 2014 г., с което ОУП влиза в сила.

СЕСИЯ Съветниците във Велинград се събират на редовно заседание на 27 ноември. Сред над 40-те точки в дневния ред е и одобряване на нова численост на Общинската администрация, която ще бъде в сила от догодина и от нея ще отпаднат бройките за кметствата в образуващите нова община Сърница, Побит камък и Медени поляни.

КОНКУРС На 14 ноември Висшият съдебен съвет обяви повторен конкурс за административен ръководител на Районен съд - Велинград. На първия конкурс не се явиха кандидати, а до 28 ноември има нова възможност за подаване на документи за участие в процедурата.

СЕЛА На 27 ноември Асоциацията на българските села ще проведе информационен ден във Велинград. Неговата цел е да представи новата рамка на Програмата за развитие на селските райони до 2020 година.

СПОРТИСТ На 24 ноември община Велинград стартира тазгодишната класация за определяне на Спортист на годината. На първата среща са поканени ръководителите на местните спортни клубове и представители на медиите.

МИС От 24 до 28 ноември във Велинград ще се проведе полуфинал на конкурса “Мис Вселена България”. Организатор е модната агенция “ВИП моделс България”, а домакин хотел “Селект”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води