Велинград - online - В СОУ “В. Левски” откриха най-голямата спортна площадка в общината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В СОУ “В. Левски” откриха най-голямата спортна площадка в общината
Публикувано 2014-12-03 09:34:23 от Темпо

В последния работен ден на ноември учениците и учителите в СОУ “Васил Левски” - Велинград имаха повод за двойна радост. В тържествена обстановка бяха открити два спортни обекта, направени след успешно спечелени и осъществени проекти. В двора на училището бяха изградени спортни съоръжения, допълвайки и разширявайки спортната база на учебното заведение.

Във връзка с националната кампания “За чиста околна среда - 2014” и в рамките на програмата ПУДООС училището реализира проекта “Фитнес на открито - слей се с природата” . Другият спортен обект е многофункционална спортна площадка за баскетбол, волейбол и футбол на малки врати, която стана факт със средства от Министерството на младежда и спорта и с активното съдействие на община Велинград. Новата спортна площадка с изкуствено покритие, изпълнена от фирмата “Техно-консулт 2000” ЕООД, е с най-големите размери не само във Велинград, но и в цялата община.
Преди официалното откриване присъстващите аплодираха изпълненията на децата от ансамбъл “Чепинче” към читалище “Св. св. Кирил и Методий-1905”. Свои приветствия за новата придобивка поднесоха кметът Иван Лебанов и началникът на РИО – Пазарджик Валентина Кайтазова. Кметът преряза лентата за откриването, след което даде и началния удар за първото спортно събитие на новото съоръжение - футболната среща между сборни отбори на учениците от VI и VII клас. В оспорван двубой до победата достигнаха шестокласниците.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай