Велинград - online - Бал заменя класацията “Спортист на годината” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бал заменя класацията “Спортист на годината”
Публикувано 2014-12-03 09:35:30 от Темпо

В началото на миналата седмица в малката заседателна зала на общината се проведе работна среща. На нея бяха обсъдени най-подходящите начини за определяне на изявените спортисти през 2014 г. Присъстваха зам.-кметът Исмет Бабучи с ресор спорт, Невена Шуманова, гл. експерт от отдел “Образование, култура и вероизповедания”, отговаряща и за спортната дейност в общината, представители на само 4 велинградски спортни клуба (СК “Атлас” - Тодор Гълев, СК “Бойни изкуства” - Николай Цинцев, ФК “Чепинец” - Филип Устабашиев и СК “ТМ-Мотоспорт” - Турал Метков) и журналисти от местните медии.
Официално регистрирани в общината са 13 клуба, но останалите 9 не бяха изпратили свои представители по различни причини. След обсъждане на предимствата и недостатъците от предишни класации и начините за определяне на най-добрите състезатели в различните спортове, се стигна до няколко решения.
За 2014 г. ще се проведе “Бал на спортистите”, а не анкета след номиниране на състезатели за определяна на “Спортист на годината”. На този бал ще се изрази заслужено уважение и ще бъдат наградени с плакети и грамоти всички спортисти, посочени от техните треньори, които са спечелили медали, призови места и добри резултати в различни състезания. Беше решено тази година да не се провежда избиране на предпочитан спортист от любителите на спорта чрез интернет гласуване в сайта на общината заради съмнения за евентуално организиран вот в нечия полза. Получи се съгласие за следващата година да бъдат посочени ясни, точни и максимално обективни критерии при определяне “Спортист на годината”, чрез тях медиите да следят представянето на състезателите и в края на 2015 г. да изберат най-достойния спортист.
До 5 декември треньорите от всички спортни клубове трябва писмено да посочат тези свои състезатели, които заслужават с изявите си да присъстват на “Бала на спортистите”. Датата на неговото провеждане беше определена за 18 декември (четвъртък) от 18.00 часа в Туристическия информационен център.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води