Велинград - online - Деца споделят своя свят 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Деца споделят своя свят
Публикувано 2014-12-03 09:39:45 от Темпо

“Концентрирайте се върху добрата страна на детето и за лошото няма да остате място”, - препоръча ни Мария Монтесори.
Развитието на усещанията на детето, уважение към личността, която се формира, хармония на детето с околния свят - всичко това е основата на успешен образователно-възпитателен процес в училище и особено такова, което работи с ученици със специални образователни потребности.
Ние се стремим да постигнем творчески, увлекателен, достъпен образователно-възпитателен процес, следвайки принципа “учене чрез правене“. Използване на нови методи и ИКТ, съчетаване на иновации с традиционните методики на преподаване сред стратегическите цели, които поставят пред себе си преподавателите в училището.
През месец ноември се отбелязва световния ден на толерантността. Толерантността е отношение към нещата, начин да приемем различните от нас, като им дадем свобода да бъдат себе си. Толерантността е търпимост, приемане, разбиране, уважение. Толерантността ни отваря очите, за да видим, че красивото е точно в различието. Многообразието в света ни учи колко пъстър и красив е животът, колко различни начини има да изразим себе си. Независимо къде живеем, каква е нашата професия, в какво вярваме, дали имаме някакво увреждане, всички искаме едно и също - да споделим с другите своя свят, чувствата си, възможностите си, красотата, която притежаваме.
Подредихме изложбата от детското творчество на учениците от Помощно училище “Драган Манчов“ в Туристическия информационен център. По свой начин, чрез съчетаване и сливане на цветовете, учениците със СОП споделят своето виждане на природната красота на света, който ги заобикаля. Есента, отразена в техните рисунки и апликации ни огрява отново със своята магия в жълто, оранжево, кафява и златно. Заповядайте, разгледайте. Всеки един напредък на детето е важен за нас и бихме желали да го споделим с вас. Ако искаме да живем заедно трябва във всеки един момент да се стараем да търсим не това което ни отделя от другите, а това, което е общо между нас и тях. И ако най-накрая се научим да обичаме, това няма да е толкова трудно.
Елена Канлиева, директор на ПУ “Др. Манчов”









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България