Велинград - online - Завистта, злобата, лицемерието и магията провалят и убиват човека 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Завистта, злобата, лицемерието и магията провалят и убиват човека
Публикувано 2014-12-03 09:43:37 от Темпо

Айледин Тахиров е най-младият от колегите си в цяла България, който гледа и помага на хората чрез свещената книга Корана. Той е само на 35 години, родом е от с. Бенковски край Златоград. От 13 години живее в Мадан, обл. Смолян. Българо-мохамеданин е - помак. Семеен е, с две деца, зет на къща е. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 г. в Северна България - Шумен, Томбул джамия.

Работи със свещената книга Корана, казва минало, настоящие и бъдеще. Открива и разваля магии чрез книгата, но не прави магии, защото има страх от Всевишния. “След време всичко се връща”, казва той. Който не вярва, може да го изпробва.
Лекува болести, за които понякога и медицината е безсилна да помогне. Например против алкохол, хазарт, наркотици, припадъци епилепсия, заекване и хора, които не могат да си имат деца, стрес и депресия. Обича да си пази хляба и доверието и за в бъдеще.
Не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор.
Девизът му е “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Радва се и се гордее с това, че продължават да му се доверяват и го търсят за помощ за пореден път хора от нашия град, които работят в общината, полицията, съда, медицински работници, учители, бизнесмени и др. “Всеки идва с някакъв проблем, никой не идва от любопитство”, казва Айледин. Насила с бъклица и дрян никой не кара да ходи при него.
Хората сами ще се уверят дали са доволни от това, което ще чуят от него. Когато отиде някой при него, не го пита какъв му е проблемът или за какво е дошъл, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем го казва той, когато отвори книгата. За повече информация и отзиви влезте в интернет и вижте. По телефона не може да гледа и да помага, а само в лична среща. Помага и чрез снимка на друг човек, стига човекът да не е починал. Когато лекува дадена болест или разваля магии, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите му по телевизията със записи и колети по пощата. Това за него не е редно и е един вид шарлатанство. Когато разваля магии, прави и защита и дава гаранция, че оттук нататък 7 години даденият човек магия не може да то хване, дори и да се опитат наново да му направят.
Който не му вярва, може да докаже на невярващите на тези неща, че при едно от предишните си идвания намерил и изкарал магия в село Дорково - в обора под ламарината, където били скрити муските. Магията била направена на животните на тези хора да започнат да боледуват и да умират безпричинно. Намерил и извадил магия в Сърница на момче на 28 г. във възглавницата му. Била направена, за да остане без работа, да няма разбиране с родтелите си, да им скача на бой и да не може да се ожени. Но след като Алейдин му развалил магията, той вече има от 2-3 месеца сериозна връзка с момиче от Побит камък. Помогнал на младо семейство от Ракитово, които над 7 години нямали рожба, но след като миналата година решили да пробват за последно и при него, сега вече се радват на момченце на 3-4 месеца. Отказал и спасил момче от наркотиците на 22 г., което живее до Клептуза в кв. Чепино. Родителите му бяха вдигнали ръце от него, постоянно ги тормозел за пари. Спасил мъж на 32 г. от с. Грашево да се раздели с тая пукница алкохола.
Работи най-евтино в цялата страна спямо колегите си, но все пак да не забравяме, че идва от Смолянския край и че има разходи за пътни, хотел, храна и т.н. При него цената за едно гледане във Велинград е 36 лева, а когато лекува дадена болест или разваля магии, се изчислява спрямо данните на човека и в зависимост от проблема и дали магията е по-стара или от по-скоро. Но неговите цените не са космически, както при колежките, които ги дават по “Господари на ефира” и по телевизиите, които работят с хиляди левове - например Светлина, Мария Мъглова, Тотевска, Шериф ходжа от Варна и Адем ходжа от Пловдив.

НАЙ-МЛАДИЯТ ХОДЖА АЛЕЙДИН ЩЕ ПРИЕМА ОТНОВО ВЪВ ВЕЛИНГРАД
на 2 и 3 декември 2014 г. (вторник и сряда) от 9.30 до 20 часа чрез предварително записване на тел. 0876 17 58 00 и 0892 79 58 02. Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят. Който се подиграва, грехът си е негов. Всевишният вижда всичко, забавя, но не забравя.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай