Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.12.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.12.14
Публикувано 2014-12-03 10:28:42 от Темпо

БЮДЖЕТ На 28 ноември община Велинград проведе публично обсъждане на проектобюджета за 2015 г. Главният финансист Филип Ангелов обясни, че предвидените в приходната част 19 565 919 лева са само финансовата рамка за догодина, тъй като все още не е приет държавният бюджет. Кметът Иван Лебанов подчерта, че въпреки продължаващата криза, общината планира да увеличи до 80 000 лева парите за спорт и култура през следващата година.


СТУДЕНТИ Стотици студенти и тази година са избрали да празнуват 8 декември във Велинград. От БДЖ съобщиха, че при заявки ще пуснат допълнителни влакове по линията Септември - Добринище на 6 и 8 декември. От Септември допълнителната теснолинейка ще тръгва в 12.35, а от Добринище в 11.40 часа.

ПРАЗНИК С различни прояви хората с увреждания от община Велинград ще честват своя международен празник 3 декември. Тази година децата от Дневния център “Надежда” ще празнуват откриването на нова детска площадка, съобразена с техните нужди и интереси.

РАКИТОВО На месечното си заседание на 27 ноември Общински съвет - Ракитово прие правила за връчване на званието “Почетен гражданин” и на “Почетен знак”. Сред решенията бе наименоването на улица “Стария часовник”, която води към старинната часовникова кула.

ИЗЛОЖБА Скулпторът проф. Крум Дамянов откри изложба в столичната галерия “Нюанс”, в която показва композиции от алуминий и живописни творби. Проф. Дамянов е почетен гражданин на Ракитово, а на откриването присъства и кметът на общината Любомир Петков. Изложбата ще продължи до 12 декември.

ПАРАКЛИС На Никулден, 6 декември, ще бъде отбелязан храмовият празник на параклиса “Свети Никола” в местността Никульова църква над Велинград. Вярващите ще спааят традицията за здраве да бъде раздаден рибен курбан.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола