Велинград - online - Любомир Цинцев с лилав колан и бронз от Бразилия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Любомир Цинцев с лилав колан и бронз от Бразилия
Публикувано 2014-12-16 09:05:50 от Темпо

Велинградчанинът Любомир Цинцев, който е състезател по бразилско жиу житцу, се завърна от двумесечен престой в Сао Паулу, където беше на подготовка и участваше в състезания. Специално за вестник “Темпо” Любомир разказа повече за престоя си в Бразилия.

“Заминах на 1 ноември 2014 г.в Сао Пауло. Бях поканен от академията “Марангони”, която е собственост на двамата братя Габриел и Рафаел Марангони. Габриел е 10 пъти национален шампион на Бразилия, 3 пъти световен шампион, притежава и множество други титли. Брат му Рафаел също е многократен шампион на Бразилия. В тяхната академия се обучават около 300 студенти. Аз ходех 2-3 пъти на ден на тренировки, посещавахме и други акдемии. Една от тях беше в град Сантос Santos Cavaca academy, която е собственост на филиала Zenith Там бяха и прочутите Robert Drysdale и Almeida Buchecha - едни от най-добрите в света по бразилско жиу житцу в техните категории. Успях да участвам в едно от най-популярните за Бразилия състезание, което е към федерацията F.P.J.J. Paulista jiu jitsu. Играх в абсолютна категория, където срещнах противници с 10-15 кг по-тежки от мене. Взех участие в 3 срещи и успях да спечеля бронзов медал. Нямаше как да продължа напред, заради контузия, почти изваденото ми рамо след последната среща. Затова трябваше да се задоволя само с бронза. Срещите протекоха много тежко, защото само преди 5 дни бях получил лилав колан. Това стана на специална церемония, която се провежда всяка година в Бразилия . Получих лилавия си колан от сенсей Габриел Марангони и от Рафаел Марангони със съгласието на моя треньор Христо Христов и на Родриго Каваца, които следят моето развитие през годините. Беше ми трудно, защото да притежаваш лилав колан oзначава, че се бориш на по-високо ниво. Получих и официален сертификат за преминаването ми в по-горна степен.
Престоят ми в Бразилия беше близо 2 месеца, което ми позволи да се запозная с много хора от тази страна. Искам да благодаря специално на треньора Христо Христов, който е президент на организацията ADCC BG. Без неговата помощ нямаше как моето развитие да стигне до тук. Благодаря му и затова, че полага толкова усилия за развитието на бразилското жиу житцу в България! Благодаря и за спонсорството на Христо Христов и Иво Евгениев, които са собственици на клуб Real pain в София, чийто състезател съм!”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай