Велинград - online - Коледа в подкрепа на талантите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледа в подкрепа на талантите
Публикувано 2014-12-16 09:32:03 от Темпо

И тази година в навечерието на Коледа Ротари клуб - Велинград организира Коледен благотворителен бал. За осми пореден път той се проведе в подкрепа на талантливите деца от общините Велинград и Ракитово. Президентът на клуба Георги Аларгов подчерта, че в празничните дни помагаме на много деца в неравностойно положение, но от своето създаване и досега Ротари клуб - Велинград е избрал и мисията да помага на деца с изявени дарби и високи постижения в областта на образованието, изкуствата и спорта.
С общите усилия на ротарианците и хората, които се отзовават на поканата да участват в благотворителния бал през годините са осигурени парични награди за повече от 80 умни, можещи и амбициозни деца.
По традиция домакин на бала бе парк хотел “Олимп”. Коледен поздрав към гостите отправи Христина Влахова - един от музикалните таланти, които клубът е подкрепял. В програмата се включи и пловдивският ансамбъл “Елика”. Организирана бе томбола, в която наградите се осигуряват предимно от ротарианци, а приходите също са за благотворителната кауза. Средства бяха събрани и от базара, в който с изработени от тях изделия се включиха Дневният център за деца с увреждания “Надежда”, ръкотворница “Армаган”, арт ателието към СОУ “Св.св. Кирил и Методий” по проект на фонд “Култура” и д-р Таня Беличенова с енергийна живопис.
Ротарианецът Атанас Бирников осигури за бала две красиви торти, а общото решение бе едната от тях да бъде дарена на детския фолклорен ансамбъл “Здравче-венче”, който наскоро празнува 25-годишнина и е сред местните таланти, заслужаващи признание и подкрепа.
Наред с благотворителния бал Ротари клуб - Велинград спази и традицията да зарадва с подарък на празниците общо над 70 деца, с които работят Дневен център “Надежда” и “Закрила на детето”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай