Велинград - online - Музеят в Дорково донесе още една награда 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Музеят в Дорково донесе още една награда
Публикувано 2014-12-16 09:45:22 от Темпо

Кметът на Община Ракитково Любомир Петков получи поредна престижна награда, този път лично от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова и кмета на София Йорданка Фандъкова. На 10 декември, по време на ежегодната конференция на министъра на регионалното развитие, бяха отличени общини, работили успешно по Оперативна програма “Регионално развитие”. Наградите бяха в няколко категории, една от които за най-добри туристически атракции.
Община Ракитово бе удостоена с наградата за създаването на единствения по рода си музей “Плиоценски парк” в Дорково. След откриването му през 2013 г. музеят се превърна в основна атракция за туристите, гостуващи в Чепинската котловина.
В същата категория бяха отличени още общините: Бургас - за проекта остров “Св. Анастасия”, Габрово - за интегриран проект за развитие на културно историческото наследство и Ивайловград - за античната вила “Армира”.
Министър Павлова поздрави бенефициентите за успешно работещата програма “Регионално развитие” и съобщи, че предстои трудна година на разплащане и на още по-активна работа. Има опасност България да загуби 106 милиона лева по оперативната програма, но министър Павлова е на мнение, че ще се преборим поне за 100 млн. лв.
Зам.-министърът на регионалното развитие Деница Николова съобщи, че бенефициентите са подготвили резервни проекти за зелена и достъпна градска среда на стойност 70 млн. лв. След общините, които вече са спечелили финансиране по тази линия е и Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола