Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.12.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.12.14
Публикувано 2014-12-16 09:53:12 от Темпо

СЕСИЯ Последната за годината редовна сесия на Общински съвет - Велинград е насрочена за 18 декември (четвъртък) от 9.30 часа. Очаква се съветниците да гласуват важни решения във връзка с инвестиционното намерение за отваряне на мина за добив на волфрамови руди край Кръстава. Местният парламент ще приеме и програма за своята работа през 2015 г.


ЗИМНО Само една фирма се яви на конкурса за зимно почистване и поддръжка на общинската пътна мрежа, който общината проведе на 10 декември 2014 г. И догодина дейността ще бъде поета от досегашния изпълнител на поръчката “Айрмед-2008” от село Кръстава.

ДЪРВА На 11 декември община Велинград откри обществена поръчка за доставка на дърва, въглища и пелети за нуждите на детските градини, кметствата и Гробищния парк във Велинград. Избрана е процедурата “договаряне без обявление” с мотив за постигане на оптимално благоприятни цени и най-кратки срокове на доставка. Общината е изпратила покана до “Анива” ЕООД - софийска фирма, брокер на Софийската стокова борса.

ТРАНСПОРТ Община Ракитово обяви конкурс за извършване на обществени превози по утвърдена транспортна схема по маршрутите Ракитово - Велинград и Ракитово - Костандово - Дорково. Конкурсът ще се проведе на 14 януари 2015 г.

ЕЛХИЧКИ Изпълнителната агенция по горите определи горските стопанства, които ще продават отсечени и живи елхички за Коледа. В нашия район тази дейност ще извършват ДГС “Чепино” от разсадника “Сухата лъка” и ДГС “Ракитово” от разсадника на Цигов чарк.

СТОЛИЦА От 12 до 14 декември в Гранд хотел “Велинград” се събра цялото ръководство на Столична община начело с кмета Йорданка Фандъкова, председателя на СОС Елен Герджиков, главният архитект на София Петър Диков и др. Във Велинград общинарите обсъдиха параметрите на бюджета на столицата за 2015 г.

СЪД Ден на отворените врати ще се проведе на 18 декември в Районен съд - Велинград. Домакините са поканили десетокласници от СОУ “Васил Левски”, които на място ще се запознаят със структурата на съдебната система и работата на магистратите и съдебните служители.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай