Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.12.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.12.14
Публикувано 2015-01-02 22:19:53 от Темпо

СРЕДСТВА Община Велинград ще получи допълнителни средства в размер на 22 877 лева от държавата за безплатния превоз на ученици до 16-годишна възраст. Със същото постановление на МС за община Ракитово са заделени 636 лева. С друго постановление правителството отпусна 1790 лева за общинските училища във Велинград за изпълнение на Националната програма “На училище без отсъствия” през 2014 г.


ЗАСЕДАТЕЛИ До 12 януари 2015 г. в деловодството на Общински съвет - Велинград се приемат зявления във връзка с определянето на съдебни заседатели с мандат 2015-2020 г. Изискванията към кандидатите са да са дееспособни български граждани над 21 г., но под 65 г., да се ползват с добро име в обществото и да не са осъждани за умишлено престъпление.

ЕЛ. ЕНЕРГИЯ Електроразпределителното дружество “ЕВН България” съобщи, че ще отчита ел. енергията по редовния месечен график, включително през неработните и празнични дни на декември. От фирмата напомнят, че по традиция през декември разходът на ел. енергия на домакинствата се повишава. Същото важи и за общините заради светещата коледна украса, празничните базари и тържества.

БЛАГОДАРНОСТ Кметът Иван Лебанов получи благодарствено писмо от представителя на британския Фонд за самоподпомагане на Ракитово Спаска Малинова. Благодарността е по повод помощта на общината при участието на готварското училище към ФСР в благотворителен базар на Международния дамски клуб в София. Целта на благотворителната инициатива от години е събиране на средства за хора в неравностойно положение.

ЦИГАРИ При проверка на склад на кафене в Грашево полицията е открила 1700 саморъчно направени цигари. Акцизната стока е иззета, а срещу собственика на заведението К. С., 42 г., се води бързо производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай