Велинград - online - С песен и обич деца творят добро 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С песен и обич деца творят добро
Публикувано 2015-01-06 09:33:25 от Темпо

В навечерието на най-светлите християнски празници Бъдни вечер и Коледа децата от “Звънче” с муз. ръководители сем. Казалиеви изнесоха два невероятно вълнуващи концерта.
На 24 декември на площад “Николай Гяуров” в продължение на два часа граждани и гости на Велинград бяха поздравени с коледни и забавни песни. Този концерт бе част от Коледния афиш на Община Велинград.
Със звънките гласчета на малките изпълнители: Калина Десподска, Анжелина Денчева, Михаела Нанова, Ванеса Баева, Илияна Малинова,Александър Дамянов, Мария Николова, Кристиян Трионджиев, Костадин Миров,Преслава Кузова,Гергана Мечева, Алекс Васева, Никол Коткова, Мариян Марков бе внесена много настроение и топлота в душите на присъстващите на концерта. Песните, изпети от Венелин Каленов, Николета Сачкова, Иванка Алексиева, Цветина Вачева, Ива Папаркова, Радка Узунова,Христина Влахова и Анелия Рачева пък бяха послание за здраве, мир, благодат и топлина във всеки дом.
На 26 декември в хотел “Камена” се проведе поредният благотворителен концерт на група “Звънче”. Всяка година със средствата от тези концерти, които са по идея на д-р Спасимира Шулева, се подпомагат деца кръгли сираци от града и общината. Тази година средствата ще бъдат дарени на две деца, нуждаещи се от лечение.
Няма по-голямо добро от това деца да помагат на деца. Гостите на “Камена” се насладиха на изпълненията на талантливите “звънчета”, които бяха тяхното послание за доброта, светлина, желание и готовност да бъдем по-добри. В края на концерта Йорданка Казалиева, ръководител на групата, се обърна към всички с думите: “Нека бъдем с чисти мисли и щедри сърца! Нека доброто ражда добро! Нека с повече усмивки посрещнем настъпващите дни и нека Бог ни закриля !”
Ние, родителите на децата от “Звънче”, се присъединяваме към тези пожелания. Изказваме благодарност на кмета на общината г-н Лебанов ,ОДК, отдел “Образование, култура и вероизповедания”, озвучителя Сашо Добрев, на г-н Аврамов и персонала на “Камена”, които оказаха съдействие за осъществяване на концертите. На сем. Казалиеви и вашите талантливи възпитаници желаем здраве и нека техният труд бъде увенчан с много успехи през новата 2015 г.! Родители на децата от “Звънче”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай