Велинград - online - “НЛО ще кацне във Велинград на 31 януари” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“НЛО ще кацне във Велинград на 31 януари”
Публикувано 2015-01-14 09:35:31 от Темпо

По този провокативен начин екипът на МОНТФИЗ обявява тазгодишния Зимен арт фест, чийто домакин от 31 януари до 3 февруари 2015 г. ще бъде нашият град.
Още от рекламата на събитието: “На 31-ви януари извънземни цивилизации от няколко галактики ще осъществят дългогодишно планиран контакт на територията на Велинград, България. След мощен интелектуален взрив Велинград ще се откъсне от Земята и ще се превърне в самостоятелна планета в Слънчевата ни система.
Извънземната актриса Мария Сапунджиева ще приземи трансгалактическия си кораб в центъра на малкото градче и ще накара всички минерални извори във Велинград да закипят с нова, непозната досега сила. Наблюдаваният вече няколко десетилетия обект, свързан с теорията за пространство-времето, който не може да бъде напуснат от нищо, дори от светлината - корифеят на мрака, магистърът на отвъдното, апотеозът на непонятното, рисуващият с въздух проф. Иван Добчев ще проведе консултации за всички земляни, приели предизвикателството да напуснат зоната на понятното, битийното и гравитацията и да се отдадат на надежедневното, възвишеното и крайното. Кометата, преминаваща границите на Слънчевата система веднъж на 1208 години, ще навлезе в орбитата на новообразуваната планета и ще се разбие в хотел “Здравец” под формата на проф. д-р Атанас Атанасов, който ще направи подбор на биологични единици за своя нов експеримент за кръстоска между субект и образ.”
Организаторите от Младежката оганизация за независимо театрално и филмово изкуство (МОНТФИЗ) обещават още множество трансгалактически събития и явления. Сред тях ще бъде участието на култовия режисьор Явор Гърдев и на актьора Иво Аръков, който ще преподава актьорско майсторство.
Всяка година МОНТФИЗ провежда летен арт фест в Созопол и зимен във Велинград. Идеята е на основателя Слав Бойчев, който определя организацията като най-голямата школа за извънкласно доакадемично и надграждащо обучение в сферата на изкуството в България.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай