Велинград - online - Читателският “ТОП 10” на сайта на “Темпо” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Читателският “ТОП 10” на сайта на “Темпо”
Публикувано 2015-01-14 09:49:56 от Темпо

По традиция публикуваме списъка на десетте най-четените статии на нашия сайт www.tempo.velingrad.com през изминалата 2014, който за годината събра 865 422 посещения, рекорд от стартирането му!

Начело на читателския ТОП 10 е материалът “Мая Станудина чака нашата подкрепа в интернет”, събрал 2342 прочита. В него разказахме за амбицията на велинградската спортистка да участва в конкурса на “Нешънъл Джиографик България”, чрез който бе избран екип от четирима българи за създаване на научно-популярен филм за най-интересните места в нашата страна. Надяваме се, че чрез публикацията увеличихме подкрепата за Мая, на която пожелаваме да остане вярна на екстремните спортове и търсения.
Второто място печели статията “Пролетно хоро” счупи рекорд и таван” с 1774 прочита. Тя представя второто издание на фестивала “Пролетно хоро”, чийто организатори през 2014 г. успяха да го превърнат в запомнящо се събитие. Още един материал по темата - “Велинград посреща пролетта с рекордно “Пролетно хоро” се нарежда на шесто място в ТОП 10 с 861 прочита.
Общественият интерес отрежда трето място на един от многобройните материали, които публикувахме по темата за бъдещата волфрамова мина - статията “Месец преди обществените обсъждания: Кой е “за” и кой “против” волфрамовата мина” е прочетена 1204 пъти. Безспорно това една от най-горещите теми на изминалата година, която ще следим с повишено внимание и през 2015.
От многобройните спортни събития, които отразихме, най-много читатели в интернет са избрали “Велинградчанин направи единствения нокауд на ММA турнир в Пазарджик”. Статията за успеха на Енчо Ангелов има 1120 прочита.
На пета позиция се нарежда политическа тема - “БСП се пребори за знакови позиции”. 886 читатели в интернет са проявили интерес към поредните кадрови назначения на възлови постове във Велинград от правителството на Пламен Орешарски.
На седмо място с 855 прочита е статията “Екип от 8 европейски страни започна археологически разкопки над Клептуза”, посветена на работата на млади археолози начело с проф. Диана Гергова на светилището край параклиса “Свети Илия”.
Въпреки проведените през 2014 г. избори за Европейски парламент и Народно събрание, само една статия по темата печели място в нашия ТОП 10. “Кампанията стартира предсрочно” разказва за партиите, които в нарушение на изборния закон, започнаха предизборната агитация много по-рано от разрешения срок. Тя е прочетена на сайта 854 пъти.
“ММС отпуска пари за спортни площадки” има 850 прочита. Макар и непряко, тя също е свързана с избораната тема, защото е посветена на решението на Министерството на младежта и спорта с тогавашен минисътр Мариана Георгиева да насочи пари за спортни площадки към населени места с преобладаващ вот за ДПС. Месеци по-късно М. Георгиева бе избрана за депутат от ДПС от нашия избирателен район.
Десетката на най-четените статии завършва със “Смяна на лидера разтресе ГЕРБ” със 771 прочита. Материалът е за свалянето от председателския пост на Ангел Даскалов, който точно преди година бе сменен от настоящия депутат Димитър Гечев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България