Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.01.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.01.15
Публикувано 2015-01-14 10:18:59 от Темпо

КРАСОТА Минусовите температури в началото на януари изваяха вълни от лед във фонтана пред сградата на общината във Велинград. През седмицата живакът падна до минус 15-16 градуса и се изкачи до плюс 10.

СМЕТКИ Декемврийските сметки за ел. ток са с около 10 лева по-високи в сравнение с 2013 г., съобщиха от “ЕВН България”. Преди година сме плащали средно по 52 лева, а сега средно по 61 лева. Сметките обаче не включват потреблението по време на новогодишните празници, което ще платим с януарските фактури.

ПОСТ В самото начало на 2015 г. министърът на околната среда и водите Ивелина Василева освободи Никола Кърнолски от поста директор на Басейнова дирекция - Пловдив. От МОСВ посочват, че причина за уволнението е липсата на контрол при изпускането на язовир “Жребчево”, който наводни Ямбол и Елхово. Очаква се да бъде обявен конкурс за длъжността.

СЕКРЕТАР Община Ракитово има нов административен секретар. До завръщане на титуляра длъжността ще заема ветеринарният доктор Петър Пейчинов, който има опит на поста от кметския мандат на Георги Попчев.

СЪТРУДНИК Велинградчанинът Димитър Байрактаров, който бе избран за народен представител от Патриотичния фронт в Стара Загора, назначи за свой нещатен сътрудник Димитър Стойчев. Той също е от Велинград и ще съветва депутата по въпросите на икономическото развитие и международните отношения.

БИЛКИ До 20 януари 2015 г. е крайният срок, в който собствениците на пунктове за билки трябва да предадат в РИОСВ - Пазарджик отчетите си за 2014 г. Към момента в областта има 75 регистирани билкозаготвителни пунктове.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай