Велинград - online - Депутатите обявиха имуществото си 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Депутатите обявиха имуществото си
Публикувано 2015-01-20 09:57:47 от Темпо

Сметната палата оповести встъпителните декларации на народните представители, в които те по силата на закона обявяват какво имущество притежават. Ето накратко какво са декларирали деветимата депутати, избрани от нашия Пазарджишки избирателен район:

Водачът на листата на ГЕРБ ген. д-р Стоян Тонев е декларирал 3 апартамента в София плюс 1 апартамент на съпругата му. Притежава вила в Батак, а съпругата му къща в Грашево. Семейството има стоматологичен кабинет в София, 6 дка ливада в Грашево и 5 дка в с. Голно Белево. Съпругата на генерала има влог с близо 95 000 лв, изплащат ипотека за 83 000 евро и нямат лични автомобили. Народната представителка от ГЕРБ от Пещера Десислава Костадинова-Гушева има вила и парцел в Цигов чарк, къща с двор и два парцела в с. Дорково, личен влог от 35 000 лв. и 7800 лв. влог на съпруга й. Велинградският депутат от ГЕРБ Димитър Гечев е декларирал къща с двор във Велинград, придобита през 1997 г.
Янаки Стоилов от БСП-лява България е посочил 65 000 лв. банкови влогове, 3 900 долара на съпругата му и лизинг на автомобил на стойност 3 170 евро. Съпартиецът му Димитър Димитров обявява 2 апартамента в Пазарджик, 2 парцела и къща с двор в с. Сарая, къща с двор в Брезово, Пловдивско. Семейството е собственик на около 150 дка ниви в Сарая, Блатница, Чоба и Брезово, 5 леки автомобила, 1 мотоциклет, 2 трактора и ремарке плюс налични парични средства: 20 000 лв. за Димитър Димитров и 5000 лв.
Мариана Георгиева от ДПС е собственик заедно със съпруга си на 2 апартамента в София, част от наследствена къща в с. Батулци, 1/12 идеални части от близо 100 дка наследствени гори, ниви и ливади в с. Батулци, влогове и налични средства на обща стойност 60 000 лв.
Бойка Маринска от Реформаторския блок декларира идеална част от магазин в Пазарджик, вила в курорта “Св. Константин”, апартамент в Пазарджик, къща с двор в с. Левски, парцел в с. Бяга и къща в Пещера, влоговете за 22 000 лева и 13 500 лв. на съпруга й.
Христо Тодоров от БДЦ има семейна къща с двор и 2 парцела в Главиница, а съпругата му притежава вила с вилно място в Батак, 1/5 от парцел в Пазарджик от 170 кв. м. и 1 дка ниви. Депутатът обявава 15 дка ниви в Гелеменово, Сарая и Драгор и 3 леки автомобила.
Депутатът от Атака Станислав Станилов е посочил налични парични средства от 23 092 лева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай