Велинград - online - Съдът заличава “Стройком” от Търговския регистър 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съдът заличава “Стройком” от Търговския регистър
Публикувано 2015-01-20 09:59:54 от Темпо

Окръжен съд - Пазарджик взе решение за заличаване на общинското дружество “Стройком” в Търговския регистър. С това приключва производството по несъстоятелност, започнало през декември 2011 година. От тогава е прекратена дейността на дружеството, което е лишено от правото да управлява и да се разпорежда с имуществото си, като това право бе предоставено на синдик. В производството по несъстоятелност са извършени действия от синдика по осребряване на имуществото на длъжника и разпределение на осребреното имущество.

На 31. 10. 2014 г. е постъпил отчет на синдика за неговата дейност и доклад за извършените разпределения на сумите, които са събрани при осребряване на имуществото и за останалите неплатени вземания. Според доклада в производството по несъстоятелност е събрана сумата от 349 476, 77 лв. и са изплатени всички приети вземания и разноски в общ размер на 348 912,05 лв. В особената сметта на длъжника е налична сумата 564,72 лв. , която ще бъде използвана за заплащане на окончателни банкови такси и последно възнаграждение на синдика. Към настоящия момент липсва имуществото, което да бъде предмет на осребряване. На 5. 12. 2014 г. е проведено заключително събрание на кредиторите, на което са изслушани отчет на синдика за неговата дейност и доклад за извършените разпределения на сумите, които са събрани при осребряване на имуществото и за останалите неплатени вземания. Събранието е констатирало, че дружеството не разполага с непродаваеми вещи, които да бъдат предоставени на длъжника или пък трудно събираеми вземания.
Това са основанията с решение от януари 2015 г. съдът да прекрати правомощията на синдика и да постанови заличаването на “Стройком” от Търговския регистър. Решението може да се обжалва пред Апелативен съд - Пловдив.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай