Велинград - online - Ще участва ли Велинград във “Ваканция и СПА Експо”? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ще участва ли Велинград във “Ваканция и СПА Експо”?
Публикувано 2015-01-27 09:32:48 от Темпо

От 12 до 14 февруари 2015 г. в Интер Експо център - София ще се състои 32-та Международна туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. Това е най-старото изложение в България, което се утвърди като място за осъществяване на полезни бизнес контактии дискусии по актуални проблеми на туризма.

През 2008 година община Велинград направи своеобразна и много силна “премиера” на туристическата борса, която тогава се провеждаше в НДК. Велинград участва със свой щанд във всички следващи издания на “Ваканция и СПА Експо”. През последните три години общината заслужи място на националния щанд, чийто домакин бе Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. СПА столицата на България и Балканите, както и ръководството на общината, са носители на многобройни награди от участието в събитието.
Въпреки че 12 февруари вече е съвсем близо, все още няма яснота дали тази година Велинград ще се включи в туристическото изложение. За момента няма покана за присъствие на националния щанд, като една от вероятните причини е разделянето на мегаминистерството на икономиката на отделни ведомства. За разлика от предишни години няма и активна подготовка за запомнящо се представяне на курорта.
Този път в съпътстващата програма на борсата ще се проведе дискусия на тема: ”Културният туризъм - реалност и перспективи на Балканите”. В нея ще се включат членове на УС на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), представители на общини, на културни институти и членовете на Балканският алианс на хотелиерските асоциации (БАХА).
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води