Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.15
Публикувано 2015-01-27 09:42:03 от Темпо

СЕСИЯ Първото за годината заседание на Общински съвет - Велинград на 29 януари 2015 г. ще започне с полагане на клетва от четирима нови съветници: Румен Люгов и Муса Кенан от ДПС, Валентин Бозев от ГЕРБ и Джуна Тупева от ЕНП. Те влизат на местата на досегашни съветници, чието местожителство е на територията на новата община Сърница. След това местният парламент ще разгледа дневен ред от 30 точки, в който са включени отчети на изработените проекти по европейски и национални програми, на общинската програма за превенция на наркотичните зависимости и др. Ще бъде одобрен списък на кандидати за съдебни заседатели за Районен съд - Велинград и Окръжен съд - Пазарджик, като интересът за попълване на местата е малък и срокът бе удължен.


ТУРИЗЪМ Новият областен управител Трендафил Величков покани на среща представители на туристическите сдружения от областта. В обсъждането на проблемите на туристическия бранш участваха и председателите на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград Златко Златанов, на Инициативния комитет “Да поработим за Велинград” София Ключкова и на сдружение “Суткя” Ракитово Свилен Топчиев.

ПРИЕМНА Народният представител от ГЕРБ Димитър Гечев обяви приемен ден и час за граждани. Във Велинград приемната ще бъде на 2 февруари (понеделник) от 16 до 18 часа в клуба на партията на първия етаж в Старата община.

ДГС “СЕЛИЩЕ” Смените на началниците на горските стопанства продължават с висока скорост. Новоназначеният директор на ДГС “Селище” Муса Ходжа бе освободен от поста и прехвърлен да ръководи ДГС “Широка поляна”. Директор на ДГС “Селище” вече е Велизар Чолаков, който идва на поста от РДГ - Благоевград и горското стопанство “Гърмен”.

ОД “ЗЕМЕДЕЛИЕ” Областната дирекция “Земеделие” в Пазарджик има нов началник - Стоян Траянов от Белово. За кратко преди това на директорския пост се върна титулярът от първото управление на ГЕРБ Георги Георгиев, който е напуснал по своя молба.

ПЪТИЩА Агенция “Пътна инфраструктура” съобщи, че две сдружения от фирми участват в конкурса за поддръжка на пътищата в Пазарджишка област. За поръчката кандидатствата ДЗЗД “Пътно поддържане област Пазарджик и област Пловдив” с участници: “Агромах” ЕООД с. Бело поле, “Пътища Пловдив” АД, и “Инжстройинженеринг” ЕООД Варна и ДЗЗД “Поддържане Южен централен район”, в което участват: “Еко-Хидро-90” ООД Пазарджик и “Престиж-Паунов” ЕООД Ихтиман.

СТРЕЛЧА Велинградският Представителен духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” свири на откриването на нов балнеологичен комплекс в Стрелча. На 20 януари бе прерязана лентата на многофункционалния комплекс със закрит плувен басейн, изграден от община Стрелча със сумата от 450 000 лева.

МИГ Местната инициативна група (МИГ) “Белово, Велинград, Септември” свиква общо събрание да приемане на годишния и финансовия отчет за 2014 и бюджета за 2015 г. Събранието ще се проведе на 6 февруари в Белово.

КНИГА Книгата на Никола Делиев “Издирени записани имена, дати, събития и снимки за родния край Велинград” може да бъде намерена в библиотеките в читалищата в Чепино, Лъджене и Каменица, в Историческия музей, кафето на читалището в Каменица и общинския Туристически информационен център (Халите).

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай