Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.01.15
Публикувано 2015-01-27 09:42:03 от Темпо

СЕСИЯ Първото за годината заседание на Общински съвет - Велинград на 29 януари 2015 г. ще започне с полагане на клетва от четирима нови съветници: Румен Люгов и Муса Кенан от ДПС, Валентин Бозев от ГЕРБ и Джуна Тупева от ЕНП. Те влизат на местата на досегашни съветници, чието местожителство е на територията на новата община Сърница. След това местният парламент ще разгледа дневен ред от 30 точки, в който са включени отчети на изработените проекти по европейски и национални програми, на общинската програма за превенция на наркотичните зависимости и др. Ще бъде одобрен списък на кандидати за съдебни заседатели за Районен съд - Велинград и Окръжен съд - Пазарджик, като интересът за попълване на местата е малък и срокът бе удължен.


ТУРИЗЪМ Новият областен управител Трендафил Величков покани на среща представители на туристическите сдружения от областта. В обсъждането на проблемите на туристическия бранш участваха и председателите на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград Златко Златанов, на Инициативния комитет “Да поработим за Велинград” София Ключкова и на сдружение “Суткя” Ракитово Свилен Топчиев.

ПРИЕМНА Народният представител от ГЕРБ Димитър Гечев обяви приемен ден и час за граждани. Във Велинград приемната ще бъде на 2 февруари (понеделник) от 16 до 18 часа в клуба на партията на първия етаж в Старата община.

ДГС “СЕЛИЩЕ” Смените на началниците на горските стопанства продължават с висока скорост. Новоназначеният директор на ДГС “Селище” Муса Ходжа бе освободен от поста и прехвърлен да ръководи ДГС “Широка поляна”. Директор на ДГС “Селище” вече е Велизар Чолаков, който идва на поста от РДГ - Благоевград и горското стопанство “Гърмен”.

ОД “ЗЕМЕДЕЛИЕ” Областната дирекция “Земеделие” в Пазарджик има нов началник - Стоян Траянов от Белово. За кратко преди това на директорския пост се върна титулярът от първото управление на ГЕРБ Георги Георгиев, който е напуснал по своя молба.

ПЪТИЩА Агенция “Пътна инфраструктура” съобщи, че две сдружения от фирми участват в конкурса за поддръжка на пътищата в Пазарджишка област. За поръчката кандидатствата ДЗЗД “Пътно поддържане област Пазарджик и област Пловдив” с участници: “Агромах” ЕООД с. Бело поле, “Пътища Пловдив” АД, и “Инжстройинженеринг” ЕООД Варна и ДЗЗД “Поддържане Южен централен район”, в което участват: “Еко-Хидро-90” ООД Пазарджик и “Престиж-Паунов” ЕООД Ихтиман.

СТРЕЛЧА Велинградският Представителен духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” свири на откриването на нов балнеологичен комплекс в Стрелча. На 20 януари бе прерязана лентата на многофункционалния комплекс със закрит плувен басейн, изграден от община Стрелча със сумата от 450 000 лева.

МИГ Местната инициативна група (МИГ) “Белово, Велинград, Септември” свиква общо събрание да приемане на годишния и финансовия отчет за 2014 и бюджета за 2015 г. Събранието ще се проведе на 6 февруари в Белово.

КНИГА Книгата на Никола Делиев “Издирени записани имена, дати, събития и снимки за родния край Велинград” може да бъде намерена в библиотеките в читалищата в Чепино, Лъджене и Каменица, в Историческия музей, кафето на читалището в Каменица и общинския Туристически информационен център (Халите).

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола