Велинград - online - Малки, но реални чудеса 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малки, но реални чудеса
Публикувано 2015-02-03 09:23:04 от Темпо

Съвсем неочаквано на 27 януари 2015 г. д-р Таня Беличинова изненада децата и възрастните в Дневния център за деца и младежи с увреждания ”Надежда” във Велинград с подарена от нея парична сума. Този жест е провокиран от първото й посещение в Дневния център. Идвайки при нас, потапяйки се в атмосферата, докосвайки се до работата с децата със специални нужди, тя остава очарована от всеотдайността, любовта и човешкото отношение на целия екип.
И убедена, че тук наистина даряваме надежда, тя решава - сумата от първата продадена картина от втората й изложба да дари на “Надежда”. “С огромна благодарност пожелаваме на г-жа Беличинова да запази своята вяра в доброто и да я предава на всички около нея, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса!”, споделиха специалистите и децата от Дневен център “Надежда”.
В същия ден д-р Беличенова бе гост и на Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград, където бе посрещната с радост и направи поредния добър жест, като подари картина, рисувана от нея. Тя разказа за историята на картината и че още в началото е почувствала, че същата трябва да бъде подарена на Дневния център. Защото самата картина представлява двете части на живота за тези хора: първо младостта, безгрижието, удоволствието от живота и втората част - възникналият проблем и последвалата инвалидност. А на платното се виждат и три птици феникс - символ на живото начало, които носят надежда, че въпреки трудностите животът продължава! Тази положителна енергия ще зарежда атмосферата в Дневния център за възрастни хора с увреждания. Д-р Беличенова почерпи с вкусен тутманик и сладкиши, а ползвателите на центъра я изненадаха приятно с ръчно изработени подаръци и стихове, изпълнени от Екатерина Шулева и Георги Даракчиев. Срещата беше изключително емоционална, а благодарността ни за второто дарение, което д-р Беличенова прави на нашия Дневен център, е огромна, каза директорката Ели Янева-Зисова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола