Велинград - online - Месеци преди изборите: Местният парламент продължава с обновен състав 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Месеци преди изборите: Местният парламент продължава с обновен състав
Публикувано 2015-02-03 10:14:29 от Темпо

Първото за 2015 година редовно заседание на Общински съвет - Велинград на 29 януари започна с тържествена част. Клетва като общински съветници положиха Румен Люгов и Пламен Хаджиев от ДПС, Валентин Бозев от ГЕРБ и Джуна Тупева от ЕНП. Те заеха местата на съветници с местожителство на територията на новата община Сърница - Муса Дрангов, Салих Хисар, Любомир Малинов и Неби Бозов, които по закон нямат право да продължат да работят в местния парламент на община Велинград.

Преди сесията настъпи още една промяна, тъй като поредният в листата на ДПС Муса Кенан е подал заявление, че се отказва от мястото на съветник и така влезе следващият по ред Пламен Хаджиев.
След като произнесоха клетвата, новите съветници получиха места в постоянните комисии: Джуна Тупева ще работи в комисиите по общинска собственост и туризъм, Валентин Бозев в комисиите по общинска собственост и образование, Пламен Хаджиев в комисиите по ТСУ и туризъм, Румен Люгов в комисиите по икономика и транспорт.
На мястото на Неби Бозев за председател на комисията по икономика и финанси по предложение на групата на ДПС бе избран Бельо Мандражиев.
Общинският съвет продължава с обновен състав, но настъпилите промени не би трябвало да доведат до нови мнозинства. В месеците до местните избори през есента ще трябва да реши още няколко важни задачи, свързани с отделянето на Сърница. Първата от тях е свързана с бюджета за 2015 г., който ще трябва да се подели между двете общини. Темата ще е основна на извънредната сесия, която предстои на 10 февруари.
Материалите от сесията подготви Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай