Велинград - online - Отново летящ старт за годината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отново летящ старт за годината
Публикувано 2015-02-12 17:34:01 от Темпо

На 31 януари и 1 февруари в зала Средец в София се проведе националният конкурс “Път към славата” под патронажа на г-жа Янка Такева - председател на Синдиката на българските учители, Министерство на образованието и науката, Арт център Кърнолски и зала Средец. Директор на фестивала е г-жа Снежана Полихронова-Кърнолски.

В продължение на двата дни се състезаваха таланти от 4 до 30 години в направления: хорови и вокални формации, солисти, танцови състави (модерен балет, характерни танци, фолклор, хип-хоп), мажоретни състави, цирково изкуство, оркестри, инструменталисти (духови, фолклорни) и др.
Децата от вокална група “Караоке” към читалище “Отец Паисий-1893” Велинград взеха участие във категориите за солисти и вокални формации. Отново летящ старт за годината! От шест изпълнения - шест медала.
В първа възрастова група четвърто място завоюваха Мария Лекова и Лилия Радойчева, а Ани Ушева спечели бронзовия медал при изключително многобройна конкуренция, както и ваучер за отстъпка за участие във фестивал в Малага, Испания. Кристина Попова и прекрасното й “Експрес танго” във втора възрастова завоюва трето място. Секстет “Парадайс” (Иванка Средкова, Наташа Златева, Елена Баева, Диана Чолакова, Георги Филипов и Сонай Юсеин) завоюваха второ място при вокалните формации и спечелиха ваучер за намаление за участие в международен фестивал в Малага, Испания. И в трета възрастова група първото място е отново за Сонай Юсеин. Освен ваучера и за индивидуалната му покана за Испания, той печели една още по-стойностна награда: запис на негова песен в аудио видео студио “DIGITAL PLUS” - професионален звукозапис и мастъринг на песен.
По време на изпълненията на сцената на славата талантите от Велинград бяха забелязани от г-н Ивайло Гюров от Българската национална телевизия и децата са поканени за участие в детското предаване ”Милиони мечти”.
Ръководителката на групата Юлиана Ковачева получи диплом за изключително висок професионализъм. Едно блестящо начало на новата творческа година за красивите и талантливи деца на “Караоке”. Велинград може да се гордее с тях!
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води