Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.02.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.02.15
Публикувано 2015-02-12 18:16:11 от Темпо

ОБЛАСТЕН Новият областен управител Трендафил Величков започва обиколка на общините и срещи с граждани. На 13 февруари от 12 часа той ще има приемна за жителите на община Ракитово. Приемната ще се проведе в залата на общината, желаещите могат да се запишат и предварително на място в ОА.


БАНЯ За пореден път в средата на миналата седмица Вельова баня затвори врати заради наводнение. Обилните валежи и неизправности в канализацията превърнаха в мини-езеро ливадата зад сградата. Екипи на “ВКТВ” работиха по отстраняване на аварията, а банята остана затворена за посетители.

КУРТОВО На 1 февурари 49 туристи останаха без ел. ток в хижа “Христо Смирненски” в местността Куртово. Заради обилните снегонавявания пътят бе временно затворен. Екип на Пожарната е закарал храна, гориво и агрегат в хижата, а по-късно е било организирано и разчистване на пътя с роторен снегорин. Проблеми с ел. захранването имаше и в курорта Юндола.

ПРОЕКТ Помощното училище “Драган Манчов” започна изпълнението на проект за професионално образование на младежи със специални образователни потребности. Проектът бе представен на пресконференция, на която подкрепа заявиха кметът на общината Иван Лебанов и зам.-кметът Георги Янчев. В рамките на 174 часа трудова практика в продължение на 6 месеца професионални умения ще получат 15 ученици от Помощното училище.

“СУТКЯ” Ракитовското сдружение “Суткя” свиква общо събрание на 27 февруари 2015 г. Ще бъде разгледан отчетът за дейността през 2014 г., предвидени са промени в устава и приемане на план за 2015 г. Членовете на сдружението ще обмислят и стратегия за неговото развитие за 10-годишния период от 2015 до 2025 година.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай