Велинград - online - Ракитовци поставиха най-наболелите проблеми пред новия областен управител 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ракитовци поставиха най-наболелите проблеми пред новия областен управител
Публикувано 2015-02-17 09:47:52 от Темпо

Амбициозни сте, продължавайте в същия дух, а ние, с каквото можем, ще помагаме - това заяви областният управител Трендафил Величков на срещата с ръководството на Община Ракитово на 13 февруари. След срещата с кмета на община Ракитово Любомир Петков, губернаторът се срещна и с председателя на Общински съвет Валентин Хаджимосков и част от ракитовските парламентаристи. Визитата продължи с изнесена приемна на областния управител за граждани.

На срещата в кметския кабинет градоначалникът Любомир Петков потърси съдействие за най-наболелите проблеми на поверената му община. Той определи като такива голямата безработица, проблемите с водоснабдяването и този с преливащото сметище. По темата с безработицата Тр. Величков ще съдейства в рамките на мерките за временна заетост.
Въпрос, който бе поставен и на тази, и на срещата с общинските съветници, бе за окаяното състояние на пътя от гара Костандово до Ракитово. Областният управител пое ангажимент да даде сигнал до Агенция “Пътна инфраструктура”. Кметът на Костандово поиска да се изясни собствеността на микроязовира, който е близо до градчето, тъй като местното ловно-рибарско дружество иска да развива риболов, ако той е общински.
На срещата с общинските съветници бе поставен и така наболелият проблем относно курортен комплекс “Цигов чарк“, за който ракитовци и батачани спорят от повече от половин век. На срещата с гражданите представители на сдружение “Суткя“ поставиха въпроса и декларираха отрицателната си позиция относно добива на волфрам край Велинград и респективно край Ракитово. Сдружението представи и свой идеен проект за ски комплекс.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води