Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.02.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.02.15
Публикувано 2015-02-17 10:15:07 от Темпо

МОБИЛНО Читателите на “Темпо” вече имат възможността да използват обновеното мобилно приложение на вестника. От февруари Tempo news има и версия за айфон, която потребителите могат да свалят от Apple Store. Важно е какво четете в мрежата, а “Темпо” гарантира ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ!


КМЕТ Хасан Фере е назначен за временно изпълняващ длъжността (врид) кмет на община Сърница от 9 февруари 2015 г. Досега той е работил в местното кметство и поема поста, тъй като определеният в началото на 2015 г. за врид Мустафа Аликанов е сред кандидатите за кметове в предстоящите избори.

МОСТ Пазарджишкото дружество “Еко Хидро 90” ООД е класирано на първо място в общинския конкурс за строежа на новия мост в Драгиново. На втора и трета позиция комисията с председател зам.-кмета Исмет Бабучи е поставила “ИСА 2000” и “Пътстрой” ДЗЗД. Обществената поръчка е на стойност 663 926 лева.

ШЕФ Отново няма желаещи да заемат председателския пост в Районен съд - Велинград. Нито един кандидат не е подал документи в поредния конкурс, обявен от Висшия съдебен съвет и мястото остава вакантно.

ГУМИ Във връзка с празника Сирни заговезни на 22 февруари от Регионалната инспекция по околната среда напомнят, че глобата за горене на гуми е от 1400 до 5000 лева. Кметовете на общините и населени места също подлежат на финансови санкции (от 1400 до 4000 лева), ако не упражнят контрол в случай на запалени гуми. От инспекцията олармират, че пушекът от горящите гуми е опасен за здравето, защото е канцерогенен и замърсява околната среда.

СВ. ВЛАСИЙ Десетки миряни се събраха на 11 февруари в новия параклис “Св свмчк Власий” в кв. Каменица и взеха участие в празничната света литургия. Тя бе водена от отец Иван от велинградския храм “Успение Богородично”.

ВЪЗРОЖДЕНЦИ Създаденият в края на 2014 г. в СОУ “Васил Левски” клуб “Млади възрожденци” ще вземе участие в първата по рода си национална среща на едноименните клубове от цялата страна. Тя ще се проведе на 21 февруари в столицата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води