Велинград - online - Цвете, стих и песен за Левски 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Цвете, стих и песен за Левски
Публикувано 2015-02-24 09:35:26 от Темпо

Паметната плоча на Васил Левски в градинката пред читалището в кв. Каменица събра на 19 февруари велинградчани, дошли да почетат паметта и да поднесат цвете на Апостола на българската свобода. Сред присъстващите бяха председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова и общински съветници, заместник-кметът Атанаска Хрисчева, представители на читалищата, ученици, учители и директори на училища.

Цветя на паметната плоча на Васил Левски бяха поднесени от името на Общинска администрация, Общински съвет, ГЕРБ, БСП, Историческия музей, трите читалища във Велинград, училищата СОУ “Васил Левски”, СОУ “Св.св. Кирил и Методий” и ОУ “Христо Ботев” и граждани.
Читалище “Васил Левски” отбеляза 142 години от гибелта на своя патрон с тържествен концерт. Тази година слово за Левски произнесе Иван Богданов от астрономическата обсерватория “Звездно общество”, която има партньорски отношения със СОУ “Васил Левски”. Четвъртокласници от училището изнесоха рецитал, посветен на Дякона. В програмата участваха и самодейните състави на читалището: Групата за стари градски песни “Вела”, Мъжката фолклорна група и Народният хор.
Ден по-рано, на 18 февруари, СОУ “В. Левски” също организира ден на патрона. Наградени бяха победителите в конкурсите за есе, рисунка и стихотворение и се проведоха традиционните за училището спортни игри и щафета.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай