Велинград - online - Четирима съветници напуснаха ГЕРБ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Четирима съветници напуснаха ГЕРБ
Публикувано 2015-03-03 23:44:34 от Темпо

Четирима общински съветници, избрани с листата на ГЕРБ, на сесията на 26 февруари 2015 г. обявиха, че правят нова представителна група. Групата се нарича “С достойнство за Велинград” и в нея влизат Дияна Кехайова, Пламен Мавров, Йордан Аршинков и Георги Николов. При обявяването на новата група не бяха посочени мотивите за нейното създаване.

Председател на групата “С достойнство за Велинград” е Йордан Аршинков, който каза за в. “Темпо”, че четиримата са напуснали политическа партия ГЕРБ и закономерният резултат от това е създаването на новата група. Причините за раздялата с ГЕРБ ще бъдат коментирани на по-късен етап, каза г-н Аршинков.
Представителната група на ГЕРБ в местния парламент остава с 5 съветници: Янко Денизов, Радослав Димов, Любомир Перчинков, д-р Жеко Чешмеджиев и Валентин Бозев. Председател на групата на ГЕРБ вече е д-р Чешмеджиев.
Припомняме, че в настоящия Общински съвет ГЕРБ влезе с 9 съветници, колкото има и ДПС. Като една от двете най-големи групи ГЕРБ спечели председателското място в местния парламент, на което бе избрана Дияна Кехайова. Със създаването на новата група ГЕРБ вече остава на второ място по брой съветници и губи важния председателски пост.
Под въпрос е дали новото разположение на силите в 29-членния Общински съвет ще доведе до още размествания. Едно е ясно: всички сметки от тук до есента ще имат общ знаменател - предстоящите местни избори.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола