Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.03.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.03.15
Публикувано 2015-03-03 23:46:06 от Темпо

ПРАЗНИК По случай националния празник на България община Велинград организира тържествена церемония с издигане на националния флаг в 11 часа на 3 март. На централния площад “Н. Гяуров” ще се състои концерт с участието на Представителния духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев”, ОДЗ “Фантазия” и певицата Росица Пейчева.


ДЕПУТАТ Ген. Стоян Тонев, който бе водач на листата на ГЕРБ в Пазарджишки избирателен район на парламентарните избори, подаде оставка и напусна Народното събрание. Това стана след разследване на БТВ, което изнесе данни за злоупотреби във Военна болница - София по време на управлението на Стоян Тонев. Генералът е поискал случаят да бъде разследван от прокуратурата за изясняване на истината. С решение на Централната избирателна комисия на освободеното място като депутат от ГЕРБ влиза д-р Дончо Баксанов, депутат в предишния парламент и настоящ областен лидер на партията.

ПЪРВИ В община Велинград бе подадено първото заявление за участие в Националната програма за енергийна ефективност. Първи за саниране на жилищна сграда с държавни средства кандидатстват живеещите в блока на ул. “Никола Вапцаров” 38. От общината съобщиха, че ще разгледат заявлението в законовия срок и ще поканят сдружението на собствениците за подписване на договор.

ОБЖАЛВАНЕ На 24 февруари в Комисията за защита на конкуренцията бе подадена жалба от “Пи Ес Пи” ЕООД. Фирмата участва в обявената от община Велинград обществена поръчка за ремонт на централния булевард “Съединение”, паркове и зелени площи. Тя обжалва решението, с което за победител в конкурса е обявена “ИСА 2000”, но без да иска налагане на временна мярка за спиране на поръчката.

ЕЛЕКТРОПРОВОД Областният управител одобри инвестиционен проект на “ЕВН-България”, клон Велинград и издаде строително разрешение за ремонт на съществуващ въздушен електропровод от Сърница до Широка поляна. Ремонтът се налага заради чести аварии и прекъсване на ел. захранването в района.

ПРИЕМНА Народният представител от Реформаторския блок Бойка Маринска ще има приемна във Велинград на 9 март 2015 г. Тя ще се срещне с граждани в малката зала на общината от 14 до 16 часа.

ПОСТ На 25 февруари в църквата “Света Неделя” в Ракитово се състоя първият акатис и постен курбан от тазгодишния Велик пост. Всяка сряда свещениците от Чепинското корито ще се събират в една от църквите и ще се раздава постен курбан.

От редакцията: Във връзка с четирите почивни дни по случай 3 март този брой на вестника е приключен редакционно на 27 февруари 2015 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай