Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.03.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.03.15
Публикувано 2015-03-17 09:56:05 от Темпо

МИС 18-годишната Йоана Георгиева от Своге спечели короната на “Мис Вселена България 2015”. Във финалния кръг на конкурса, организиран от “ВИП Моделс”, участваха 16 претендентки за титлата. Велинградският хотел “Олимп” бе домакин на светското събитие вечерта на 14 март.


БЕЗРАБОТИЦА Безработицата в община Велинград през 2014 г. е 35.21%, а в община Ракитово - 30.62%. Данните са на Министерството на финансите, което на 13 февруари обнародва в Държавен вестник списък на общините с безработица над 25% по-висока от средната за страната.

САНИРАНЕ На 11 март Община Велинград внесе първото искане за участие в Националната програма за енергийна ефективност, която предвижда държавно финансиране за саниране на жилищни сгради с над 36 апартамента. Първото сдружение от Велинград, което кандидатства по програмата, е на живеещите на ул. “Никола Вапцаров” 38. То е получило одобрени от Областната управа и документите му вече са в Българската банка за развитие. От общината съобщиха, че още две сдружения на собственици от Велинград са подготвили документите си и вървят по етапите от процедурата за кандидатстване.

ВОДА В Световния ден на водата 22 март “ВКТВ” Велинград ще организира Празник на водата. На централния площад в курорта в неделя ще се съберат представители на ВиК дружества от страната, които ще мерят сили в “Талантите на ВиК”. В празника ще се включат духовият оркестър и мажоретките, танцьори от “Импулс” и други местни таланти.

ВМРО С декларация, изпратена до ръководството на ВМРО, местната организация във Велинград обяви, че се разграничава от упълномощения координатор Александър Гагов и сваля доверието си от него. За главна причина е посочена липсата на реално обединение и учредяване на единна общинска организация.

ФИНАЛИСТИ Шестима ученици от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” успяха да намерят място сред финалистите на Второто национално състезание по английски език “Pearson Longman”. Това са Катерина Димова, Иван Топорчев, Александра Масларова и Костадин Кърпачев, както и осмокласниците Костадин Толис и Васил Янакиев, които се класираха за участие и в националната олимпиада по английски език.

ИЗЛОЖБА Исторически музей - Велинград е сред участниците в изложбата “Красота от близо и далеч”, която се открива на 17 март в Националния етнографски музей към БАН в София. Изложбата е посветена на великденските яйца и традиции. За пореден път нашият музей си партнира със Сдружението на чехи, словаци и приятели - Плавдив, което също се представя на изложбата в столицата.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай