Велинград - online - На Празника на водата ВиК търси и намери таланти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На Празника на водата ВиК търси и намери таланти
Публикувано 2015-03-24 10:02:51 от Темпо

По идея на общинската фирма “ВКТВ” на 22 март Централният минерален плаж във Велинград стана сцена на Празник на водата. В световния ден на водата управителят на “ВКТВ” Борис Голомехов пожела празникът да стане традиционен за СПА столицата на България и на Балканите. Подкрепиха го Българската асоциация на водите (БАВ), синдикат “Водоснабдител” към КНСБ и Община Велинград.

В приветствието си кметът Иван Лебанов изтъкна, че представителите на ВиК сектора от цялата страна не случайно са избрали Велинград - град с уникално изобилие на изворни и термални води. Водата е нашият най-силен финансов ресурс, а основен дял в икономиката на Велинград се пада на СПА и балнеологията. Г-н Лебанов поздрави организаторите и отправи покана ВиК дружествата да проведат във Велинград и своя традиционен спортен празник.
Привествие към домакините отправи Благой Козарев от БАВ, а поздравителни адреси изпратиха министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и областният управител Трендафил Величков.
В празничната програма се включиха мажоретките от Представителния духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев”, певците от музикалните групи “Звънче” и “Караоке”, танцьори от КСТ “Импулс”, както и изпълнители от телевизия “Родина”, която отрази Празника на водата.
В рамките на Празника на водата се проведе и фестивалът “ВиК търси талант”, който даде възможност на служителите от ВиК дружествата да покажат своите дарби и да се борят за награди. Изпълненията оценяваше жури с председател актьора и певец Николай Кимчев, хореографа на “Импулс” Мая Кондарева и Невенка Шуманова от ОА. Първата награда - запис на клип в телевизия “Родина” отново отиде при миналогодишните победители “ВиК” - Благоевград. Домакините от “ВКТВ” Велинград участваха на олимпийския принцип, а публиката получи своя шанс за изява в занимателни спортни игри.
Общата оценка на гостите от ВиК сектора за Празника на водата във Велинград е положителна, така че организацията за догодина вече започва.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води