Велинград - online - Пистите на Куртово канят ски бегачи на маратон 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пистите на Куртово канят ски бегачи на маратон
Публикувано 2015-03-31 08:32:37 от Темпо

В неделя, 5 април, в местността Куртово (между Юндола и Белмекен) ще се проведе Балкански ски маратон Велинград 2015. Това ще бъде осемнадесето издание на състезанието - години наред то не се провеждаше, но амбициите на съорганизаторите Община Велинград, сдружение “Маратон” и фирма “Сивен” са маратонът да бъде възстановен и да се превърне в един от важните стартове в календара на ски бегачите. Патрон на състезанието е кметът на община и олимпийски медалист Велинград Иван Лебанов.

Ски бегачите ще стартират в три дистанции: класическата маратонска дистанция от 42 километра, полумаратон - 21 километра и масов старт 10 километра. Бяга се в свободен стил, като за маршрута от 42 километра ще се допускат скиори над 18 години. Ако желаещите направят заявка за участие до 3 април, ще се състезават без заплащане на такса. При записване след тази дата таксата за участие е 10 лева.
Изключително интересена и атрактивна е новата идея за бейби маратон. В него организаторите дават право на участие на “деца до 10 и над 65 години”. Участието в бейби маратона е без заплащане на такса. Очаква се стартът на бейби маратона да бъде около 11.30 часа на 5 април.
За участниците в другите три дистанции началото на масовия старт ще бъде 9.00 часа. Пожелаваме хубаво време, много публика, високи постижения на ски бегачите и успех на организаторите, защото Велинград има огромна нужда от такива спортни събития.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България