Велинград - online - Временни промени в разписанието на теснолинейката 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Временни промени в разписанието на теснолинейката
Публикувано 2015-03-31 08:43:29 от Темпо

От 26 март до 30 април БДЖ въвежда временни промени в движението на някои пътнически влакове в участъка между гарите Септември и Добринище. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са нанесени сериозни материални щети по подвижния състав вследствие на неблагоприятните метеорологични условия в началото на март. За възстановяването на нанесените щети е необходимо повече технологично време.

През периода от 26 март до 30 април няма да се движат пътнически влакове: от Септември за Добринище 02:30 ч.; от Добринище за Септември в 10:15 ч.; от Септември за Велинград в 17:35 ч.; от Велинград за Септември в 19:50 ч.; от Добринище за Якоруда в 17:45 ч.
Допълнително ще се движат два влака: от Септември за Велинград, който ще тръгва от гара Септември в 13:10 ч. и ще пристига във Велинград в 14:42 ч. и от Велинград за Септември, който ще заминава от гара Велинград в 15:10 ч. и ще пристига в Септември в 16:35 ч.
С променено разписание ще се движат два влака. Пътническият влак от Добринище за Септември, който по досегашния си график тръгва от гара Добринище в 07:15 ч., вече ще заминава в 06:40 ч. и ще пристига в Септември в 11:26 ч. Пътническият влак от Септември за Добринище, който по редовното си разписание тръгва от гара Септември в 12:40 ч., вече ще заминава в 17:35 ч. и ще пристига в Добринище в 22:30 ч.
Информация за промените в разписанията на влаковете, които пътуват в участъка между гарите Септември и Добринище, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на Холдинг БДЖ ЕАД (www.bdz.bg).
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай