Велинград - online - Да бъдеш мениджър за един ден 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Да бъдеш мениджър за един ден
Публикувано 2015-03-31 08:56:15 от Темпо

И през тази учебна година учениците от СОУ ”Васил Левски” с желание се включиха в инициативата “Мениджър за един ден”. Те бяха “назначени” в различни учреждения, като им бяха поставени интересни и отговорни задачи.
Нашият екип - Надежда Кьосова, Мария Джамбазова и Радослав Керин, оживи редакцията на вестник “Темпо”. Денят ни беше много напрегнат, защото трябваше да проверим как функционира градът ни, когато начело на институциите му са младежите от СОУ ”Васил Левски”.

Първото си интервю взехме от Станислава Бъндева, изпълняваща през този ден длъжността кмет на община Велинград. На въпроса какво би променила в града ни, тя отговори, че би съсредоточила вниманието си върху проблема за почистването и озеленяването - за да може всички туристи да си тръгват очаровани от Велинград.
Директор за един ден в СОУ “Васил Левски” беше Кристиян Стоянов. Той сподели пред нас, че не е лесно да си директор - нужно е да бъдеш добър организатор, да бъдеш комуникативен и да притежаваш безкрайна енергия. Но когато резултатите са налице, виждаш, че напрежението си е струвало.
За втора поредна година ученик от нашето училище се класира за националния кръг на олимпиадата по литература. Поздравяваме Валентина Манукян от 12 а клас и й пожелаваме още по-големи успехи. Зададохме въпроси и на най-младите учителки в ЦДГ "Радост" - Лиляна Петричева и Мария Чучкова , ученички от от 9 а клас. Те ни разказаха, че работата в детската градина е отговорила на очакванията им: ”Да се работи с деца е много вълнуващо, но и много отговорно, защото малчуганите те даряват с обич и ти имат пълно доверие. Учителят трябва да им посочи най- правилната пътечка в живота и да ги поведе през нея с любов!” Попитахме и малчуганите дали са им харесали новите учителки. Непринудено, по детски те изразиха възторга си. Сбогувахме се с усмивка с бъдещите полицаи, пилоти и принцеси ,като обещахме отново да ги посетим.
Последна спирка в нашата журналистическа обиколка бе хотел “Камена”.Разговаряхме с управителя г-н Васил Аврамов. Той ни представи своята стратегия за успех в живота. Разбрахме, че не е лесно да си мениджър. Всяка управленска позиция си има своите предимства, но и недостатъци. За да успееш, трябва да се отнасяш и към работата, и към живота като като към едно предизвикателство, състезание. Трудно е да се работи с хора - сблъскваш се с различни характери. Управлението е изкуство, което трябва да се овладее. Животът също е изкуство. Училището трябва да ни даде знания, но то трябва и да ни научи как да се реализираме успешно в живота. Инициативата “Мениджър за един ден” със сигурност е стъпка в правилната посока.
Репортери за един ден: Надежда Кьосова и Мария Джамбазова

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай