Велинград - online - Успехите на “Успех” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успехите на “Успех”
Публикувано 2015-04-07 10:37:22 от Темпо

Велинград бе домакин на Втората областна конференция по проект “Успех”, която се проведе на 30 и 31 март. В пространството пред голямата зала на Гранд хотел “Велинград” бе подредена изложба с предмети, изработени от ученици в рамките на проекта. Самата зала се превърна в сцена за изява на наученото в различните школи и ателиета, създадени по проекта.

Успехите на “Успех” представиха училища от цялата област Пазарджик, а най-голям бе техният брой от община Велинград. Бурни аподисменти заслужиха народните танци в изпълнение на ученици от СОУ “Св. Климент Охридски” в Ракитово, гимнастиците от Батак, танцьорите от студио “Мечтатели” към ОУ “Г. Бенковски” Велинград, клубът за народни танци към СОУ “М. Драгинов” Драгиново, мажоретните състави на ОУ “Н. Рилски”, рециталът на децата от ОУ “Хр. Ботев” Велинград и още много таланти.
Този прекрасен концерт показа какво сме сътворили през последните четири години в школите по проект “Успех”, каза директорът на Регионалната инспекция по образование - Пазарджик. Валентина Кайтазова. Гости на областната конференция бяха ръководителят на проект “Успех” Пенка Иванова и координаторът Станка Шейнова.
Ученици от клубовете “Млад журналист” и “Млад фотограф”, които работят по проекта в Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” във Велинград, събраха двата дни на конференцията в информационен бюлетин и много снимки.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола