Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 07.04.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 07.04.15
Публикувано 2015-04-07 10:54:17 от Темпо

КРАДЦИ В края на март 2015 г. полицията задържа извършители на дързък грабеж, извършен през октомври миналата година в жилището на 78-годишната Н.М. във Велинград. Крадците привели в безпомощно състояние старицата, като така успели да отмъкнат от нея златни накити и сумата от 150 лева. След няколкомесечно разследване за грабежа са задържани А.Б.- 36 г., И.К.- 24 г. и В.Ч. - 22 г., всичките от Велинград. Спрямо тях се води полицейско производство, а работата по случая продължава.


ОРЪЖИЕ Оръжие и боеприпаси са иззети от частен дом в Ракитово по време на специализирана полицейска акция. Екипи на полицейското управление във Вeлинград и местния полицейски участък извършили претърсване в жилището на Г.М.- 74 г. от Ракитово. Открили са ловна гладкоцевна пушка 12-ти калибър, 335 малокалибрени патрони, 20 патрона за карабина в калибър 308 Win., 128 ловни боеприпаси 12-ти калибър и 500 грама барут. Възрастният мъж съхранявал всичко това без да има издадено разрешение. Пушката, патроните и барутът са иззети, а спрямо Г.М. е образувано бързо полицейско производство.

МЕТАЛ На 31 март служители от РУ-Велинград извършили проверка на пункт за изкупуване на метални отпадъци са засекли 24-годишния А.А. Мъжът е извършил кражба на 15 килограма медни детайли и 126 килограма винкел от хале, собственост на възрастна столичанка. Крадецът е задържан, а по случая се води бързо производство.

ДЪРВА Полицейско производство е образувано срещу жена, съхранявала в двора си незаконно добити дърва. Велинградски полицейски инспектори са открили в жилището на 62-годишната М.Я. в Драгиново около 1.5 кубически метра иглолистна дървесина. Тъй като не са били маркирани с контролна горска марка, дървата са иззети от служителите на местното горско стопанство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай