Велинград - online - Изгоря още един автомобил на общината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Изгоря още един автомобил на общината
Публикувано 2015-04-07 10:54:56 от Темпо

Служебен лек автомобил “Шкода Октавия” на Община Велинград изгоря през нощта на 30 срещу 31 март 2015 г. Колата е била паркирана пред дома на общински служител на улица “Гурко” в кв. Каменица. Пожарът е лумнал минути преди полунощ и въпреки намесата на пожарникарите автомобилът е неизползваем.

Случилото се силно напомня март 2010 година, когато служебен автомобил “Пежо” горя пред дома на кмета на Велинград Иван Лебанов. Делото по този случай си остана срещу неизвестен извършител, виновници така и не бяха открити. Пред национални медии кметът Иван Лебанов коментира, че сигурно и сега извършителите ще останат неизвестни и ненаказани.
През цялата изминала седмица инцидентът с общинския автомобил не бе оповестен в официалния бюлетин за произшествия на МВР - Пазарджик. Чак в неделя областният пресцентър на полицията оповести: “По повод на появилите се информации в различни медии бихме искали да направим следното уточнение с цел обективно и коректно представяне на случая с пожар в лека кола във Велинград. Вечерта на 30.03.2015 г. в РСПБЗН-Велинград и РУ-Велинград е било получено съобщение за горящ лек автомобил, паркиран на улица “Генерал Гурко” в курортния град. Незабавно към мястото са изпратени противопожарен автомобил и дежурен автопатрул. След като е изгасено горящото возило, екипите установили, че става въпрос за “Шкода Октавия”, собственост на Община Велинград. Колата била паркирана пред частен дом в курортния град. И при първоначалния оглед и при последвалия в светлата част на денонощието, дежурната група от разследващ полицаи, криминалисти, експерти и пожарникари не е открила данни за умишлен палеж. Въпреки това по случая е било образувано полицейско производство с цел изясняването в пълнота на причините довели до възникването на инцидента.”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води