Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.04.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.04.15
Публикувано 2015-04-07 11:05:15 от Темпо

Честито Възкресение Христово!

ТРАНСПОРТ Министерството на финансите отпуска 12 милиона лева като допълнителен трансфер на общините за покриване на част от разходите за транспорт на ученици. Парите са за сметка на намалени средства по програма “Учене през целия живот” на образователното министерство. Сумата за община Велинград е 60 741 лева, а община Ракитово - 13 185 лева.

РАКИТОВО 600 000 лева ще получи община Ракитово от държавата за подобряване на общинската пътна инфраструктура. Парите са допълнителни средства, които Министерският съвет отпусна на заседанието си на 1 април на определени общини за реализация на техни проекти.

ПРИЕМНА Областният управител Трендафил Величков организира приемна за жителите на Велинград на 9 април от 11 часа в малката зала в общината. Преди срещата с гражданите той ще връчи награди на участници в спасително-аварийните дейности по време на бедствената ситуация от 8 до 18 март 2015 г.

ПРОКУРОР Третият опит на Висшия съдебен съвет (ВСС) да избере окръжен прокурор на Пазарджик се увенча с успех. Поста спечели Васил Малинов, който има 24 години юридически стаж и е работил като прокурор в Районната прокуратура - Пазарджик. Междувременно с обнародване в Държавен вестник на 3 април 2015 г. ВСС стартира за четвърти път избор на председател на Районен съд - Велинград.

ПАША От 1 април кметът на Ракитово Любомир Петков забрани пашата на селскостопански животни в горски територии и обработваеми земеделски земи на територията на общината. Нарушителите ще плащат глоби от 100 до 500 лева.

ТЪРНОВО Велинградският Исторически музей участва в Международната борса за културен туризъм, която се проведе от 2 до 5 април във Велико Търново. По специална покана на домакините нашият музей представи традициите на писаните великденски яйца от Чепинския край.

СОФИЯ Общинският Туристически информационен център участва с щанд на изложението, организирано от “Български пътеводител” в столицата. Организаторите отредиха място на Велинград като дестинация за СПА и балнеология.

От редакцията: Във връзка с предстоящите Великденски празници вестник “Темпо” ще приема обяви за следващия брой до 12 часа на 9 април 2015 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води