Велинград - online - Отново победители в ученически игри 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отново победители в ученически игри
Публикувано 2015-04-14 09:36:36 от Темпо

СОУ “Св. св. Кирил и Методий“ Велинград взе участие в ученическите игри от Националния спортен календар на Министерството на образованието и науката. Игрите се провеждат на четири етапа - общински, областни, зонални и финални състезания.
На общинския етап участваха 11 училища от община Велинград. Нашето училище се представи с 12 отбора.
На състезанията по волейбол взехме участие с 4 отбора , като завоювахме две първи места момичета - 11-12 клас и момчета 8-10 клас и две втори места момичета 8-10 клас и момчета 11-12 клас.
На състезанията по баскетбол се представихме с 4 отбора и достигнахме до две първи места за момчета и момичета 8-10 клас и две втори места момчета и момичета 11-12 клас. Не можем да не отбележим, че момичетата спечелиха, без да им бъде отбелязан кош, а момчетата се изкачиха на второ място след прекрасна и точна игра. Отборите извоювали 1-во място печелят правото за участие в областния етап на ученическите игри.
Участието ни в общинския етап продължава с победите по тенис на маса и футбол. В тениса спечелихме първото място с отбор момчета 8-10 клас. И трите отбора по футбол играха много добре, като спечелиха едно второ място 11-12 клас и две трети места с 5-7 клас и 8-10 клас. Представянето на отборите бе гордост за всички участници в състезанията и за цялото училище. Подкрепяни от ученици и учители победите не спряха дотук.
На областния етап на ученическите игри, който се проведе в Пазарджик, с добра игра и майсторски изпълнения завоювахме призови места по волейбол момчета 8-10 клас и баскетбол момичета 8-10 клас. С тези постижения получаваме право за участие в зоналния етап на игрите.
Заслугата за победите на отборите по баскетбол, волейбол и футбол имат учителите по физическа възпитание и спорт - г-жа Борикова, г-н Чонков и г-н Караманов. Техните умения и силно желание училището ни да се представи достойно, доведоха до отличната игра и успехи на нашите ученици.
СОУ “Св.св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола