Велинград - online - За първи път в Пазарджик: “Импулс” организира кръг за WDSF 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За първи път в Пазарджик: “Импулс” организира кръг за WDSF
Публикувано 2015-04-14 09:38:18 от Темпо

От 15 години Клуб за спортни танци “Импулс” организира национален турнир за Купа Пазарджик, който е сред състезанията с най-голям брой участници. Новото предизвикателство пред клуба е провеждането на международен турнир “Hebar cup”, който ще има статут на кръг от световната ранглиста с най-висок коефициент. Турнирът ще е първи по рода си в Пазарджик и ще предложи и сериозни парични премии за най-добрите в категория WDSF International Open.
Той ще се проведе от 15 до 17 май 2015 г. в спортната зала “Васил Левски” в областния център. Според домакините за участие в турнира се очаква да пристигнат около 400 двойки от 20 страни и това го превръща и в най-масовата спортна проява, организирана в Пазарджик. Основен партньор на клуба в мащабното начинание са Световната федерация по спортни танци и община Пазарджик. Състезанието ще премине под патронажа на пазарджишкия кмет Тодор Попов. Записването за международния турнир вече тече, като в стартовия списък има танцови двойки от България, Русия, Румъния, Испания, Полша, Украйна, Молдова.
За “Импулс” остава малко повече от месец усилена подготовка, като междувременно състезателите на клуба тренират и печелят медали на турнири. Последната им изява беше откритият турнир в Чирпан на 5 април, организиран от КСТ “Несебър”. Златни отличия спечелиха Мирослав Бозев - Габриела Навякова в клас 11Е и Георги Драев - Ивана Цвеева в 13Е. В Чирпан велинградските танцьори Георги Кининчев - Габриела Сукиязова завоюваха първо място в открития турнир в 18 В+В латина, а за Купа България - първо място при юноши младша възраст латина и четвърто при младежите в стандартните танци.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай