Велинград - online - Сонай сред звездите на Малкия “Мюзик айдъл” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сонай сред звездите на Малкия “Мюзик айдъл”
Публикувано 2015-04-14 09:43:56 от Темпо

На 3, 4 и 5 април в Пловдив, в концертна зала на Музикалния театър, се проведе ХII Национален конкурс за изпълнители на забавна песен - така наречения между всички музикални педагози в България “Малкия Мюзик айдъл”. Кнокурсът се организира от Министерството на облазованието и науката, Община Пловдив, РИО и ОДК - Пловдин, сдружение “Лъчи” и естрадно студио “Прима в 4 възрастови категории: I група - до 8 години, II група - до 11 години, III група - до 14 години, IV група . до 18 години.

Вокална група “Караоке” традиционно участва във фестивала вече седма година и никога децата не са се връщали без награди. И тази година е така. За нас те са особено ценни, тъй като там участват таланти на България от 37 града и много деца, обучаващи се в музикални училища. Нивото на изпълненията е изключително високо и оспорвано. Тази година имаше 250 изпълнители в различните възрастови категории. Този фестивал се финансира от МОН, затова и децата са освободени от такси за участие, а призовите от 1 до 3 място в трета и четвърта възрастова група печелят годишни стипендии от министерството.
Изпълнителите бяха оценявани от компетентно жури, съставено от преподаватели от Музикалната академия и Българска национална телевизия с председател Жан Пехливанов.
Мария Лекова (II възрастова група) и Кристина Попова (III трета възрастова група) получиха грамоти за отлично представяне. В четвърта възрастова група се състезаваха 38 участници, повечето от тях идващи от форматите “Мюзик айдъл” и “Х фактор” - Вениамин Димитров, Анна Мария Янакиева, Георги Янков, Доника Стратиева. Наред с тях в челната тройка се класира Сонай Юсеин от ВГ “Караоке”, който спечели трето място, осигуряващо му отново стипендия от МОН.
Изключително съм горда от постиженията на децата и от факта, че за пореден път доказаха, че са най-добрите и прославят името на Велинград по цяла България! Благодаря на всички колеги вокални педагози от Пловдив, Хисар, Бургас, Стара Загора, Варна, които ни поздравиха, защото те най-искрено могат да оценят труда и таланта на децата ни!
Юлиана Ковачева, ръководител на “Караоке”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води