Велинград - online - Наградиха хората, които се бориха с бедствието 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наградиха хората, които се бориха с бедствието
Публикувано 2015-04-14 10:35:55 от Темпо

На Велики четвъртък областният управител Трендафил Величков връчи грамоти на хората, които работиха най-активно за справяне с бедственото положение в община Велинград от 8 до 18 март 2015 г. На церемонията в малката зала на общината присъстваха началникът на областната служба на Пожарната Иван Панайотов и кметът на Община Велинград Иван Лебанов, който се обърна към присъстващите с “приятели”, защото по време на бедствието всички са работили в пълен синхрон. Кметът подари на г-н Величков и г-н Панайотов велинградски писани яйца и пожела на всички светли Великденски празници.

Областният управител подчерта, че на територията на община Велинград ситуацията с обилния мартенски сняг и липсата на ток е била най-тежка в цялата Пазарджишка област. Точно в такава напрегната обстановка се разбира не само какъв е дългът на хората под пагон, но и какъв е дългът на всеки като гражданин. Трендафил Величков оцени високо работата на Кризисния щаб в общината и екипите на пожарната, полицията, горските стопанства, ЕВН и включилите се в разчистването частни фирми. Най-важното, което бе постигнато по време на бедственото положение, е, че не бяха дадени човешки жертви, а напротив - сред преспите бе даден шанс на няколко нови живота.
С първите грамоти областният управител награди кмета Иван Лебанов и ресорния зам.-кмет Атанаска Хрисчева. Грамоти получиха: Велко и Владимир Коцеви от фирма “Братя Коцеви”; пожарникарите Методи Ушев, Владимир Гълев, Виден Кадьов, Крум Каров, Васил Смиленов, Лъчезар Монов, Йордан Стамболиев, Борис Аврамов; служителите на ЕВН Венцислав Трендафилов, Лъчезар Гаврилов, Радко Ганев и Иван Добрев; служителите на РУП - МВР Йовчо Йовчев, Славчо Тошев, Александър Семерджиев и Реджеп Цингарев; горските служители Георги Пачалов и Муса Еюп и служителите на Високопланинската спортна база “Белмекен” Муса Хаджийски и Мехмед Хаджи.
След награждаването областният управител имаше приемна, по време на която граждани от общината потърсиха съдействие по различни проблеми.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола