Велинград - online - Плувците със силно участие на турнир “Младост” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците със силно участие на турнир “Младост”
Публикувано 2015-04-21 08:56:57 от Темпо

На 18 и 19 април в Пловдив бе подновено провеждането на турнир “Младост”. След четвърт век се възстанови един от най-авторитетните и силни плувни турнири у нас. Организатори бяха ЖПК “Младост 91”, община Пловдив и Българска федерация плувни спортове.В състезанието взеха участие 17 плувни клуба от страната за възрастите-юноши и девойки младша и старша възраст и младежи.

Отлично се представи ПК “Чепинец”, който зае второ място в класирането по медали след домакините. Състезателите на велинградския клуб спечелиха 15 медала: 9 златни, 4 сребърни и 2 бронзови. При девойките мл. възраст Василена Белева е шампионка на 100 и 200 м гръб, 100 м съчетано плуване и сребърна медалистка на 50 м гръб. Христине Стоилова е с три златни медала на 50, 100 и 200 м бътерфлай. Никола Кривулев е шампион на 100 и 200 м гръб и е със сребърен и бронзови медали на 50 м гръб и 50 м свободен стил. Емилиян Десподски спечели златен медал на 100 м бруст, сребърни медали на 50 и 200 м бруст и бронз на 100 м съчетано плуване. В призовата десетка в своите дисциплини се класираха и останалите състезатели на клуба: Радослав Кривулев, Заварин Балтаджиев, Лени Бояджиева и Елисавета Чорбаджиева.
ПК "Белмекен" се включи в състезанието с трима състезатели, които завоюваха 3 златни и 1 сребърен медал. Радина Попова участва само на 50 м свободен стил при девойките младша възраст и спечели златния медал. Със своя резултат шампионката взе и купата за най-доброто постижение при девойките младша възраст. При юношите младша възраст Ясен Кичуков се класира седми. Ангел Йовчев в старшата възраст спечели златни медали на 100 и 200 м и сребърен медал на 400 м свободен стил.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола